07-06-07

Fonzie wordt kortweg Fonz

Het vrouwtje is weer beter. Ze ziet er weer volkomen normaal uit, dankzij de pilletjes en de crème van de dokter. Wat haar mysterieuze aandoening precies was, zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar het belangrijkste is dat ze nu genezen is.
Het is me wel een rare week geweest. Het vrouwtje durfde geen muggenmelk meer op haar huid te smeren, ten eerste omdat ze zelf ietwat gedegouteerd was van haar eigen vel en ten tweede omdat ze niet nóg meer reacties wilde opwekken, dat lichte Elephant Mansyndroom ging al ver genoeg voor haar. En zonder muggenmelk waagt het vrouwtje zich niet tussen de muggen in de polder. Ze vertikte het dus pertinent om met mij te gaan wandelen. Gelukkig heeft het baasje twee weken congé en nam hij dus maar al te graag de zorg over mij en mijn behoeften over. Dat was voor ons alledrie een welkome afwisseling. Het vrouwtje kon direct beginnen te werken en ik kon wat quality time met het baasje doorbrengen. Heeft ons goed gedaan.
Maar goed, volgens de titel van dit berichtje ga ik het dus over Fonzie hebben, of soon to be Fonz. Jullie weten wel wat ze in melige Amerikaanse films en series zeggen over een jongen die volwassen wordt: our little guy is becoming a man, gevolgd door een meewarige blik. Of wanneer de jongen in kwestie al grote-jongens-dingen heeft uitgespookt (you know what I mean): our little guy has become a man. Gevolgd door diezelfde meewarige blik. Wel, bij ons gaat het andersom. Onze kleine Fonzie is volwassen aan het worden. Een heel gezonde kater. Maar hier kijken de baasjes niet meewarig. En onze Fonzie wordt ook geen man. Integendeel. Vanmiddag gaat hij naar de dierenarts. En volgens de baasjes zal hij vanavond terugkomen met enkele onderdelen minder. Ze gaan er dus voor zorgen dat onze little guy géén man kan worden. Fonzie wordt dus Fonz. Gelukkig weet hij zelf nog niet wat er hem te wachten staat. Nu zit ie nog gelukzalig op de vensterbank door het raam naar buiten te kijken. Onze Fonzie, soon to be Fonz...

07:59 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

g.morgen heel goed nieuws zo te lezen,maar ik begrijp niet dat ze niet weten wat er mis is en toch de juiste medikatie....speeld geen rol eind goed al goed!
lieve groetjes en tot lees!

Gepost door: muziekoase | 07-06-07

Ik hoop voor little Fonz dat alles goed komt. En dattie niet te veel last heeft. Zit ie nu niet weggestopt en roepend "Laat mij allemaal gerust GVD?!"

Gepost door: Lena | 07-06-07

Maar goed dat het beter met je gaat.
dokters durven soms nogal vaak vanal uit te proberen.

Ik ben toevallig op je Blog gekomen en ben door jou geinspireerd om ook een dagboek te beginnen over onze hond thomas. Komt van ACE charity.

Ik zal dus verder lezen
veel beterschap.
Andy

Gepost door: Andy | 07-06-07

Arme fonz Ik vind het zalig als ik hier in de buurt zwart-witte kittens zie spelen want dat zijn ongetwijfeld nakomelingen van onze Pruts, de meest geliefde kater van de hele wereld.
Ben ook blij dat het vrouwtje weer beter is !
Groetjes !

Gepost door: Parelmoer | 08-06-07

De commentaren zijn gesloten.