08-06-07

Zou hoe het intussen zijn met...?

... Fonzie? Met Fonzie aka Fonz gaat alles goed. De baasjes zijn 'm gisterenavond gaan ophalen bij de dierenarts. De brave man zei dat alles goed verlopen was. En dat Fonzie een héél brave kat is. De baasjes trokken grote ogen, want hoewel ze zulke dingen wel graag horen, vreesden ze even dat de dierenarts het over een andere kat had. Fonzie? Braaf? Ons hele huis moet opnieuw behangen worden... En Fonzie is volgens de dierenarts niet alleen een heel brave kat, hij is ook heel gezond. En een kat waar we naar alle waarschijnlijkheid nog veel plezier aan gaan beleven. En hoewel ons zwarte spook maar een klein scharminkeltje is, weegt hij toch redelijk veel. Niet dat hij dik is, verre van zelfs, maar hij is wel enorm stevig. Hij zal zware botten hebben, zeker? De dierenarts vertelde dat ook Fonz nu nog gaat uitgroeien (en onvermijdelijk dikker worden) en dat hij er redelijk zeker van is dat we later een serieus grote en vooral potige kater gaan krijgen. Dat belooft...
Toen Fonz terug thuis was, was ik enorm opgelucht om mijn kameraadje weer te zien. Hij gedroeg zich echter nogal vreemd. De baasjes hadden 'm rustig op een zacht kussen in de zetel gelegd en daar lag hij maar te liggen als een lappenpop. Ik moest 'm met rust laten, wat ik ook al bizar vond, want meestal mogen we naar believen ravotten. Nu dus niet. Hij rook ook een beetje vreemd. Ik ben de hele avond bezig geweest met het definiëren van die geur. Baasjes werden krankzinnig van mijn gesnuffel.
Een uurtje later begon er weer wat leven in Fonzie te komen en hij probeerde wat rond te lopen. Wat een gek schouwspel kregen we daar te zien, zeg! Fonz zag eruit als een cafégast die na een hele nacht pintelieren trachtte naar huis te wandelen. Vooral zijn achterpootjes haalden gekke kuren uit. Hij zette zijn linkerachterpoot rechts naast zijn rechterachterpoot en zijn rechterachterpoot links naast zijn linkerachterpoot (snappen jullie het nog? Hij kruiste dus zijn achterpootjes), waarna hij steevast omviel. Telkens wanneer hij een poging deed om rond te lopen, sprongen de baasjes op om toe te kijken en te lachen, wat ik niet mooi van ze vond, aangezien Fonz zijn conditie toch het gevolg was van hun actie... Maar goed, Fonz waggelde dus wat rond en kwam mij gedag zeggen. Het was duidelijk dat hij ook blij was mij terug te zien.
Vanmorgen ten slotte is alles weer bij het oude. Toen we de wekker hoorden aflopen, schoten Fonz en ik allebei naar de slaapkamer om het vrouwtje aan te sporen uit haar bed te komen en ons eten te geven. Fonz is weer zijn eigen oude energieke zelf (minus twee onderdelen) en dus mogen we van het vrouwtje elkaar weer ongeremd lastigvallen.
Voor de liefhebbers:

Fonz na dierenartsFonz na dierenarts2Fonzie is nog niet in staat om
zich behoorlijk wakker te houden...
Erkan en FonzEen blij weerzien...

Lach me maar eens lekker uit met deze flatterende foto's waarvan ik het vrouwtje heb gesmeekt om ze niet openbaar te maken. Tevergeefs. En o ja: mijn nieuwe bot, gekregen van een ex-collega van het vrouwtje, één van mijn favoriete personen!

ErkanErkan2erkan en bot

08:47 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dag Erkan, ik vind het ook niet schoon van je baasjes, zo lachen met de Fons... Ocharme het beestje! En jouw foto's... Mijn vrouwtje heeft er ook iets van weg om de meest genante foto's van mij openbaar te maken.... Grr... Maar eigenlijk vallen die van jou nog best mee, vond ze ook grappig! En wat een bot... Wil je niet met mij delen? Woef, Tidou

Gepost door: Tidou | 08-06-07

even komen bijlezen en het is de moeite van 2 dagen al,straks nog wat muziek doorjagen naar de studio eerst de blogvriendjes bezoeken...
een heel fijne vrijdag en prettig weekend.Groetjes!

Gepost door: muziekoase | 08-06-07

Erkan, Een geluk dat de baasjes Fons naar de dierenarts gebracht hebben voor die ingreep. Voor hetzelfde geld was jij de uitverkorene.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 08-06-07

De commentaren zijn gesloten.