13-06-07

 Vakantie?

Lieve mensen, ik had me de vakantie toch anders voorgesteld, hoor. Ik doe mijn naam als misnoegde bloghond weer alle eer aan. Je zou toch verwachten dat je baasjes in hun vakantie van 's morgens tot 's avonds met hun geliefde huisdier bezig zijn, nietwaar? Niet dus. Ik krijg wel mijn wandelingetjes, daar niet van. Ik kan mijn behoefte naar behoefte doen. Alleen, blijkbaar gebruiken de baasjes hun vakantie daadwerkelijk om te ontspannen en uit te rusten. Bovendien heeft het vrouwtje het nodig gevonden om ziek te worden. IN DE VAKANTIE! Tsssss. Zelf zegt ze dat ze niet echt zíek ziek is. Volgens haar heeft ze een blaasontsteking. Wat dat precies is, weet ik niet, maar ze loopt hier maar een potje te jammeren. Het feit dat ze deze nacht maar drie uurtjes heeft kunnen slapen door haar mysterieuze aandoening, doet er ook niet veel goed aan. Daarbij komt nog dat het vrouwtje zich in het hoofd heeft gestoken dat ze ab-so-luut deze week de hal nog wil behangen, toch ook een werkje dat niet op één twee drie klaar is, met al die hoekjes en kantjes. Het baasje voelt te bui al hangen, want hoewel ze zegt dat ze het zelf wel zal doen, eindigt dat toch met het baasje dat moet helpen (met al die hoekjes en kantjes). Als ze doorgaan, is de vakantie voorbij voor ze nog maar een minuutje pret hebben gemaakt met mij. Voor ze het weten, moeten ze weer aan het werk, waarna ze weer gaan zuchten en steunen en klagen dat ze vakantie willen. Ik zou zeggen: eigen schuld, dikke bult. Ze moeten er maar van genieten wanneer ze het hebben.

10:06 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

bale das minder als je in je vakantie ziek wordt. ik hoop dat je ondanks alles toch nog kan doen wat je wilde gaan doen.

Gepost door: Bianca | 13-06-07

Ziek? 't Is bijna gemeen goed, ziek worden tijdens de vakantie. Ik hoop dat het vrouwtje snel hersteld is, want zo'n blaasontsteking is niet niks...

Gepost door: Lena | 13-06-07

Bererschapswensen Ik wens het vrouwtje een spoedig herstel.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 13-06-07

De commentaren zijn gesloten.