18-06-07

Daar gaan we weer...

En we zijn weer vertrokken... De vakantie is voorbij. Geen gelanterfant meer, niet meer uitslapen tot 10 uur, niet meer opblijven tot een stuk in de nacht, geen onvoorziene tripjes meer als we daar zin in hebben. Vanmorgen werd de wekker weer in ere hersteld, wat gepaard ging met heel wat gekreun, gesteun en gevloek langs de kant van de baasjes. Baasje weer naar het werk, vrouwtje weer aan haar computer. Zij hadden gerust nog wat langer willen niksen, ik daarentegen ben blij dat er nu weer wat structuur en orde in mijn dag zit. Hoe blij ik ook was dat mijn baasje de hele dag thuis was, toch weet ik graag waar ik me aan kan verwachten.
Deze ochtend dus: baasje rijdt weg met de auto, vrouwtje en ik gaan wandelen. Ik moet bekennen: ik ben een beetje stout geweest. Eerst kwamen we een man met een hond tegen. De hond bleef braafjes naar mij kijken maar ik vond het nodig om te trekken en te sleuren en te janken en te piepen om het vrouwtje duidelijk te maken wat ik wilde. Ik heb me dus van mijn beste kant laten zien. Het vrouwtje berispte me en zei dat ik haar niet zo in affronten mocht brengen. We liepen verder en plots zag ik een konijntje wegschieten. Hoewel ik dat normaal niet doe, spurtte ik er deze keer tegen 100 per uur achteraan. Ik was echter vergeten dat ik nog aan de looplijn hing. Gevolg: het vrouwtje bijna een whiplash en een blauwe vinger (whiplash bijna, blauwe vinger realiteit, tot mijn grote schaamte). Het vrouwtje riep me terug en gaf me op m'n donder. Ik geef toe: ik had het verdiend. We lopen weer verder en nog geen honderd meter daarna verzwikt het vrouwtje haar enkel. Hoewel ik met dat arbeidsongeval in de verste verte niks te maken had, was het wel toonaangevend voor een maandagochtend na een heerlijke vakantie. De sfeer was meteen al goed verpest. Gelukkig is mijn vrouwtje niet haatdragend.
En zo zijn we dus weer vertrokken in de werkweek. Hop naar de volgende vakantie, zou ik zo zeggen...

12:31 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Erkan, Honden houden meer van regelmaat en een geordend leven:-) Donna gaat elke zondag naar de hondenschool :-) Als ik op die dag wil gaan wandelen blijft ze koppig voor de garagepoort zitten en moet ik haar aanlijnen om te kunnen vertrekken.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 18-06-07

Bekend gevoel Deze dag begon met een wekker die niet afliep, gevolgd door 2 honden die met geen stokken buiten te kregen waren (regen), geen brood in huis, bakker gesloten, 5 (trage) taktoren voor me op de 5 kilometer op weg naar mijn werk en als kers op de taart, leesbril vergeten, dus terug naar huis ! Ik tel af, nog 5 weken en dan verlof !!!

Gepost door: Chris | 18-06-07

100 per uur? Dag erkan, ik ken dat gevoel goed.
Zeker als windhond zijnde weet ik hoe verleidelijk iets klein snels is ;).
We zouden eens samen achter konijnen moeten aanrennen, wedden dat ik sneller ben :-D

Groetjes.

Gepost door: Thomas | 18-06-07

De commentaren zijn gesloten.