20-06-07

Bloggen en werken?

Zoals al meermaals gezegd hoeft het vrouwtje niet iedere dag in de file naar het werk te staan. Ze werkt in onze woonkamer. En zoals jullie hier zien, schrijft het vrouwtje een paar keer per week een stukje op mijn blog. Tot hier geen nieuws. Nu, onlangs vernam ze dat bepaalde mensen vinden dat ze geen échte job heeft, omdat ze thuis werkt en tijd heeft om een blogje te maken. Daar moet het vrouwtje toch eens goed mee lachen! Die mensen hebben natuurlijk volkomen gelijk! Haar werk is inderdaad maar een nepwerk en haar nepklanten betalen haar nepfacturen met Monopolygeld, waarmee het vrouwtje haar neprekeningen kan betalen. En omdat thuiswerkende mensen zeeën van vrije tijd hebben, staat ze iedere dag maar rond 11u op, waarna ze eerst anderhalf uur bruncht en de krant leest, gevolgd door anderhalf uur bloggen, een shoppingtripje naar het plaatselijke shoppingcenter en een bezoekje aan de supermarkt (waar ze betaalt met haar Monopolygeld dat ze verdiend heeft met haar nepopdrachten). Daarna nestelt ze zich voor de televisie voor alle interessante programma's die in de namiddag op een weekdag worden uitgezonden en àls er dan nog wat tijd overblijft, werkt ze nog een half uurtje, want zo héél af en toe vereist haar nepwerk ook nog eens een lichte nepinspanning.
En dat bloggen, ja beste lezers, dat geldt natuurlijk ook voor jullie medebloggers! Jullie hebben stuk voor stuk ook de hele dag lang niks beters te doen dan urenlang te zitten bloggen. Jullie zitten waarschijnlijk, net als het vrouwtje, vijf uur aan een stuk te schrijven over jullie onbenullige bezigheden, waarschijnlijk nét op die momenten waarop je eigenlijk een belangrijke vergadering zou moeten bijwonen, een dringende deadline zou moeten halen of een omvangrijke cursus zou moeten studeren. Shame on you! Tot hier dit berichtje, want het vrouwtje moet haar nepbelastingsaangifte nog invullen met nepbedragen en nepwerk. En jullie, beste medebloggers: terug aan het werk!

08:00 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

moet kunnen ter info: vroemvroem combineert overheidsbaan met militantenacties en campagnes en marathons lopen en weblogs over marathons schrijven enzoverder, we zitten dan ook wel zwaar onder de pillen

Gepost door: noel slange | 20-06-07

Ik ken het al te goed Mijn baasje heeft hetzelfde probleem.
Hij werkt maandag,woensdag,vrijdag thuis.
Dinsdag en donderdag gaat hem naar leuven op kantoor.

Hij is verantwoordelijk voor elektrotechnische plannen van de Katholieke universiteit leuven en moet de hele dag zich met tekeningen bezighouden.
Dus zitten, klikken, denken, controleren enz.

Veel mensen zeggen ook dat hij niet werkt, gewoon maar wat zitten en klikken.
Zelfs vrouwke die in een winkel werkt beweert dat hem niet "echt" werkt.

Ik vind het prima, dankzij zijn baan hebben ze me, altijd iemand thuis.

Gepost door: Andy | 20-06-07

hahaha Erkan dat was er zeker eentje die jaloers was en ook heel graag vanuit thuis zou werken. Vind het heel goed geschreven, ga ook verder mijn neptoestanden uitwerken....dikke knuffel

Gepost door: viv | 20-06-07

Erkan, Een geluk dat je baasje thuis werkt. De tijd die ze anders nodig zou hebben om naar het werk te rijden kan ze nu gebruiken voor een ochtendwandeling of een blogronde.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 20-06-07

Ik kan je alleen maar zeggen dat mijn vrouwtje verschrikkelijk jaloers is op de jouwe. Zij heeft onlangs nog een poosje van thuis uit gewerkt en ze zag dat helemaal zitten, natuurlijk in de eerste plaats omdat ze dan meer bij ons kan zijn. En iedereen die denkt dat ze dan minder werkt dan op kantoor, die zitten er helemaal naast !

Gepost door: woody | 21-06-07

de beste reclame Erkan, zeg maar tegen je baasje dat ik jouw blog de beste reclame voor je baasje vind! Moest ik iemand nodig hebben om iets voor me te vertalen of te schrijven, ik zou automisch aan je baasje denken. En dat komt omdat ik je blog zo graag lees!

Gepost door: Marleen | 25-06-07

De commentaren zijn gesloten.