09-07-07

Het is weer voorbij...

... het mooie weer. Eventjes hebben we weer kunnen proeven van wat een zomer zou moeten zijn, maar van lange duur is het jammer genoeg niet geweest. Maar kom, ik ben van het slag "het glas is halfvol" dus ik ben blij dat we weer in het zonnetje hebben kunnen zitten en - wat meer is - dat het nog in het weekend was ook.
Eerst en vooral zou ik me bij mijn trouwe lezers willen verontschuldigen omdat ik al zolang geen verhaaltjes meer heb gepost. Ter mijner verdediging: het was de schuld van het vrouwtje. Zij had het zo druk met haar werk, dat ze geen tijd had om avontuurlijke wandelingen met mij te maken. Ik heb wel de pootjes kunnen strekken, maar echt speciale dingen zijn er niet gebeurd. En daarna was het weekend en gebeurden er zoveel speciale dingen, dat ik geen tijd had om erover te schrijven. 't Is ook altijd wat, ik weet het.
Deze zaterdag vertrokken we al vroeg met de auto. Vol ongeduld zat ik door het achterraam te kijken - iets waar ik de achterliggers altijd mee verteder blijkbaar, want regelmatig zwaaien de mensen in de auto's achter ons naar mij. Ik zou wel willen terugzwaaien, maar mijn voorpootje raakt zo hoog niet. Na een uurtje rijden bleek dat we de onlangs verhuisde vrienden van de baasjes in West-Vlaanderen gingen bezoeken. Ik stormde recht naar hun voordeur want ik ben grote fan van de man des huizes. Eerst wilden de baasjes de vorderingen in het huis bezichtigen en daarna per sé nog een pintje drinken in de tuin, dus ik hield me maar even bezig met in de tuin rondhossen en het konijn des huizes entertainen. Even later vertrokken we alweer met de auto om samen een wandeling te gaan doen. Dit keer had het vrouwtje de Neerbeekwandelroute met als vertrekpunt Bissegem uitgekozen. Niet echt een lange wandeling (6 km maar), maar eens we langs de Leie liepen en zalig genoten van de zon en het verkoelende windje, wel heerlijk ontspannend. Foto's kan ik jullie jammer genoeg niet tonen, want de camera van 't vrouwtje had kuren en viel steeds uit.
Na de wandeling reden we terug naar het huis van onze vrienden voor een barbecue. Daar ben ik natuurlijk ook altijd graag bij. Geuren waarbij het water je in de mond loopt en af en toe een restje dat mijn richting uitkomt. Meer moet een hond niet hebben. Ik week dan ook niet ver van mijn baasjes hun bord. Uiteindelijk zijn we een paar uur later boordevol gegeten en een beetje verbrand door de zon weer naar ons eigen huisje gereden, alwaar mijn baasjes neerstortten in de zetel om er niet meer uit te komen.
En dan gisteren kregen we de ouders en grootouders van het baasje op bezoek. Het vrouwtje had eerst een hele voormiddag staan kuisen, zodat ons interieur toch wat toonbaar was, en daarna stond ze nog een hele tijd in de keuken met potten en pannen te kletteren. Zodra het volk binnenkomt, raak ik altijd door het dolle heen. Ik ben nu eenmaal gek op bezoek en de aandacht voor mij die daarmee gepaard gaat.
Nee, lieve lezertjes, ik kan niet klagen voor mijn voorbije weekend. Het was een ideale mix van sport, ontspanning, lekker eten en mooi weer. Even leek het alsof het vakantie was. Jammer genoeg was die droom maar van korte duur, want deze ochtend begon de werkweek als vanouds. Ik kan nauwelijks wachten tot het weer weekend is. Wie nog?

16:25 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) ze geven voor volgend weekend weer zomerweer
kan je weer genieten :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 09-07-07

Dag Erkan, ik wil ook wel dat het vlug weer weekend word, dan hebben de baasjes meer tijd voor mij. Hoewel, als zij weer op stap gaan met de wandelclub om een paar uur hun benen te strekken zal ik moeten thuis blijven, het word zomaar eventjes 30graden volgend weekend! Daar kan mijn pelsje echt niet tegen hoor! Gelukkig doen ze dan 's avonds nog wel een flinke wandeling met mij!

Gepost door: Tidou | 09-07-07

Erkan, Blij te horen dat je tijdens de weekends veel aandacht krijgt van de baasjes. Veel honden moeten tijdens de vakantie naar een hondenpension. Een hondenhotel moemen ze zo'n kennel, om een hond het gevoel te geven dat hij ook op reis gaat :-)
Een pootje van Donna

Gepost door: Daisy | 10-07-07

Erkan wat een leven he. Vervelen doe jij je niet...en het vrouwtje zeker niet. Mijn vrouwtje zou naar de paardenrennen gaan, vr, za, zo in Engeland. Maar ik ben niet zo best en ze wil me niet alleen laten. Dus gaat baasje alleen. Dan heb ik het vrouwtje voor 3 dagen alleen voor mij. Soms geeft zo ook wel wat aandacht aan Staartje en Guusje maar toch het meeste aan mij. Dat wordt hier een supper verwend weekendje

Gepost door: viv | 11-07-07

Erkan jij hebt toch nogal een leven he. Die tiel op je blogje is volkomen fout. Met 29 graden in het vooruitzicht zal vrouwtje wel een wandeling plannen langs het water. leuk met het konijntje spelen, maar je mag het enkel likken, niet kauwen.......knuffel van Woeff

Gepost door: viv | 12-07-07

De commentaren zijn gesloten.