13-07-07

Niet voor bijgelovigen!

IMG_0956

 

IK HAD JE GEWAARSCHUWD!

Vrijdag de dertiende. De zwarte kat heb je inmiddels al gezien. Nu nog onder een ladder door lopen en een spiegel breken en deze "ongeluksdag" is compleet! Zeker dat je niet liever in je bed onder je deken wilt kruipen en wachten tot we zaterdag de veertiende zijn?

Gelukkig zijn mijn baasjes niet bijgelovig. Behalve het baasje. Die zou drie straten omlopen om niet onder een ladder te hoeven gaan. Het vrouwtje pest hem daar altijd mee en zal nog eens expres onder de ladder gaan staan en nog een dansje doen. Behalve als er een ramenwasser met drie emmers op de ladder staat. Ze is dan niet bijgelovig, maar ook niet dom.
Aan iedereen een leuke vrijdag de dertiende toegewenst, vooral vanwege Fonzie, onze zwarte kat van dienst!

07:47 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Alleen zwarte katten? Ten eerste: Een erg mooie kat :D
Met sprekende ogen.

Ten tweede:
Waarom zouden alleen zwarte katten "ongeluk" brengen, ik ken een zwarte hond die als hem wil ook veel kan uitsteken ;)

Voor sommige is het idd een iets ongelukkige dag, ik zit nu met een 22 briefjes van 50 euro voor me, wetend dat ik die straks moet afgeven aan de mannen die onze nieuwe stookolie brander vervangen en een schoorsteenkap komen plaatsen :( Al dat geld van onz zo ineens weg (snik)

Maar ja, dan hebben we het wel warm voor de komende winter en hoef ik geen schrik te hebben dat het huis afbrand vanwege een versleten brander :D

Ps. Voor mijn vrouw (italiaanse) is vrijdag de 13de juist een geluksdag :D

Vele groetjes

Gepost door: Thomas | 13-07-07

Erkan wat heb jij een leuk en mooi speelkameraadje. Mijn baasjes zijn ook niet bijgelovig. Heb ooit een zwart speelkameraadje gehad Pieper, maar op een dag was die weg net zo snel als hij ooit kwam aangewaaid. Mijn vrouwtje was toen erg treurig. Heeft dagen de buurt uitgekampt, te voet en per auto. Met foto bij alle buren en verre buren langsgeweest. Nooit meer een seintje van onze Pieper ontvangen, ze was ongeveer 18 maanden en was +/- 4 maanden als ze kwam aanlopen. Dikke knuffel en een gezellige vrijdag de 13de Woeffke

Gepost door: viv | 13-07-07

Mijn vrouwtje heeft 18 jaar lang een lieve, eigenwijze zwarte kater (Bobo) in huis gehad en het heeft haar toch geen ongeluk gebracht, dus misschien is het toch maar bijgeloof ! Bij nader inzien, heeft die kat ook geen last gehad van zijn kleurtje !!!

Gepost door: Woody | 13-07-07

hallo,mooie zwarte poes en wens je een heel fijne vrijdag 13!!!ik heb al vele nestjes gehad van zwarte kittens,en deed die dan niet weg,maar telkens kwamen al mijn schatjes om het leven door vergiftiging in mijn kat haters buurt!!!nu durf ik nog amper een zwartje te houden,het moet niet vrijdag 13 zijn ,velen denken dat zwarte katten gans het jaar ongeluk brengen!!!groetjes brigitte

Gepost door: brigitte | 13-07-07

Dag Erkan, toffe speelkameraad heb jij! Ik heb vroeger ook zwarte katten gehad, nu heb ik een hele witte! Wat me brengt bij je vorig bericht, katten en honden. Ik ben een katte- en hondeliefhebber. Ik hou van ze allebei maar ze zijn allebei anders. Fientje, de hond, om te spelen en te wandelen en Noortje, de kat, om lekker op m'n schoot te liggen!

Gepost door: Marleen | 13-07-07

Geld gaat heel snel weg Ik had deze op mijn Blog gedaan per ongeluk, dus bij deze is het hier ook :D

Ja erkan heb gelijk in.
Deze maand was een erg dure maand, met de riolering aanvraag (600) de waterverzachter (1400) vandaag de brander moeten vervangen en schoorsteenkap opzetten (1100) Dan die tegels kopen, bad enz. Gelukkig "krijgen" we ook veel, heb een 100m alpex buizen, 2 toiletten,badkamer meubel, elek boiler, elek draad 2 rollen, 3 delig kleerkast, gekregen. Dus dat drukt enorm de kosten en onze familie heeft enkele handige mensen. Pa is al van 42jaar gepensioneerd (mijnwerker) en helpt mee (nu 48jaar ;) ). Het komt goed, normaal eind augustus heb ik warm water, riolering, badkamer 2 toileten :D

Voolopig wassen we ons bij mijn ouders 5km hiervan.

Gepost door: Andy | 13-07-07

Vrijdag de dertiende? Het paard kreupel...mijn dierenarts op vakantie, de rotorstop van de grasmachine stuk...mijn vingertop blauw, regen op mijn hooi...werken op zondag.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 13-07-07

Ja, dat speletje met twee stokken doen wij ook soms en dan lukt het aardig en is het amusant! Wilde toch even duidelijk stellen dat Tidou goed opschiet met andere honden, enkel op de hondenschool wil hij er altijd naar toe door te trekken en te sleuren. Maar als wij ergens anders zijn waar we gaan wandelen, of in het park zijn en hij kan er loslopen en er zijn andere honden in de buurt, geen probleem. Hij aanvaard elke andere hond. Op school is het enkel het probleem dat hij liever gaat spelen met andere honden dan aandacht te geven aan het vrouwtje.... En da's jammer natuurlijk! Nog een prettig weekend eh!

Gepost door: Kristel | 15-07-07

Niet voor bijgelovigen IK ben niet zeker dat vrijdag de 13 de een geluks- of pechdag is.
Maar op zo'n dag blijf ik liver thuis een glaasje wijn drinken.

Gepost door: Dziedzic | 15-10-07

Ik ben niet zeker dat vrijdag de 13 de een geluks- of pechdag is.
Maar op zo'n dag blijf ik liever thuis een glaasje wijn drinken.

Gepost door: Dziedzic | 15-10-07

De commentaren zijn gesloten.