01-08-07

Een andere kijk op de wereld

De baasjes hebben een nieuw televisietoestel gekocht. Zo'n zwart blinkend plat ding. Met een veel beter beeld naar het schijnt, want sinds dit weekend hoor ik regelmatig in koor ooooohs en aaaaahs. Hun oude tv heeft dus zijn bevoorrechte plaatsje in de woonkamer moeten afstaan. Dat gebeurde echter niet zonder hartzeer. Het was de eerste tv die de baasjes samen kochten. Een in die tijd modern en hip model met afgeronde hoeken en zilverkleurige pootjes. De klank en het beeld lieten het echter de laatste maanden wat afweten, en dus werd hij onttroond.
Gisterenavond was het vrouwtje aan het genieten van het nieuwe beeld, maar jammer genoeg was er niet echt veel interessants te zien. Ze was dan maar een beetje aan het zappen toen ze op VTM op enkele "slaafse vrouwen" stootte. Ze had er al over gelezen in de krant en besloot even te kijken. Nu is het vrouwtje geen super feministe of mannenhater en kan ze er best mee leven dat zij kookt en strijkt, maar de reportage gisteren ging haar toch een beetje te ver. Om de vijf seconden riep ze "nééé dat méén je niet", en "alstublieft zeg" en "dat kan nu toch niet" en toen de pauze zich aankondigde en de omroeper vertelde dat het na de onderbreking over slaafse vrouwen in bed zou gaan, besloot ze dat het genoeg was geweest. Ze werd er fysiek ongemakkelijk van. Vooral van die ene vrouw die van haar man - die nog nat was achter z'n oren - een ellenlang lijstje met taken voor die dag kreeg en dan nog vroeg of ze hem met nog wat anders plezier kon doen. Nondegetverderrie, zei het vrouwtje, en zapte verder. Ze belandde daarna bij een reportage over een Engelse journalist die een tijdje doorbrengt bij allerhande volkeren. Vorige week zat hij bij een of ander nomadenvolk in Mongolië en deze keer bij een primitieve stam in Brazilië. De brave man kreeg geestesverruimende stoffen aangeboden om mee te doen aan een sjamanensessie, werd daar misselijk van, begon over te geven, en aangezien het baasjes een lekkere pizza aan het eten was, werd dus weer verder gezapt. Tussendoor keek ze op de Duitse tv nog naar olifanten en zag ze Steven Segal de held uithangen.
Een nieuwe tv met schitterend beeld is prachtig, je krijgt letterlijk een nieuwe kijk op bepaalde dingen. Of al die dingen ook een nieuwe kijk waard zijn...

08:59 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Erg niewaar ! Mijn vrouwtje heeft meer dan 80 zenders en ik hoor haar toch regelmatig klagen dat er weer maar is niks (waardig om te bekijken) op die TV te zien is ! Ja, je gaat mijn commentaartjes krijgen nu, Woody is gisteren stilletjes ingeslapen.

Gepost door: Miss Popy | 01-08-07

Erkan dat hebben wij dus ook gedaan, gezapt en gezapt.
Wel lekker zo groot ding he...'t zal jou waarschijnlijk een wordt wezen -:))))) Als jij maar je knuffels en aandacht krijgt he grote jongen. Geef nog een knuf van mij aan je vrouwtje voor de lieve berichtjes want dit vrouwtje zit nog niet goed in haar vel al gaat het wat beter

Gepost door: viv | 01-08-07

Hoe slechter de TV programma's...... Hoe meer pret we beleven aan het bloggen!...
Ik heb dat programma op VTM van die slaafse vrouwen niet gezien maar het leek wel erg te zijn. Hebben wij vrouwen daarom zo lang strijd moeten leveren voor ontvoogding? Gelijke rechten en gelijke kansen?

Gepost door: Monique | 01-08-07

Erkan, Sinds ik een pc heb, kan ik de tv gerust missen. Als ik heel uitzonderlijk even in de zetel voor mijn tv ga zitten, val ik in slaap.
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 01-08-07

heykes bloggen doe ik liever,die tv uitzendingen met al die herhalingen pffff...
hier op de blogjes zijn er nog interessante berichtjes! Lieve groetjes en tot lees!

Gepost door: muziekoase | 02-08-07

Wie doet daar toch aan mee? Hmm, wat ik me dan afvraag is welke idioten zich voor die programma's inschrijven. Want als dat uitgezonden wordt, moeten daar toch kandidaten voor zijn gevonden? "Je bent wat je eet" aleens gezien? Moeha zeg...

Gepost door: Lena | 03-08-07

De commentaren zijn gesloten.