09-10-07

Voogdij

Het vrouwtje is na een week vakantie weer aan het werk gegaan. Terug vroeg opstaan, de hele dag op het toetsenbord tokkelen, telefoons aannemen, mails beantwoorden en zuchten. Het baasje is wel nog thuis en dus heeft het vrouwtje de voogdij over mij tijdelijk overgedragen. Mij hoor je daarover niet klagen. Integendeel. Als het vrouwtje aan het werk is, is ze de verpersoonlijking van saaiheid. Onvoorstelbaar saai. Ik ben dus maar al te blij dat het baasje zich van 's morgens tot 's avonds met mij bezighoudt. Ook al omdat het een leuke afwisseling is. 's Morgens staan we gezellig samen op, het vrouwtje zet zich aan de computer en het baasje gaat met mij wandelen. Hij is zelfs zo leuk dat hij me regelmatig vraagt of ik 'verzoekwandelingetjes' heb. Niet dat ik het maar voor het kiezen heb, maar het is leuk om geraadpleegd te worden. We spelen, we lopen, hij verstopt zich regelmatig achter bomen en struiken, ik mag mee naar de krantenwinkel of het centrum,... Te gek.
Na onze wandeling is het tijd voor wat uitrusten en 's middags gaan we alweer samen op pad. Daarna kijk ik tevreden toe hoe het baasje de afwas doet, of de ramen zeemt (wat door het vrouwtje op luid gejuich wordt onthaald want daar heeft zij een hekel aan), en voor ik het goed en wel besef, haalt hij alweer mijn halsbandje boven. Echt, de afgelopen twee weken ben ik de koning te rijk geweest.
Gisteravond hoorde ik het baasje tegen het vrouwtje zeggen dat het mijn gatje zal varen als hij volgende week weer aan het werk moet. Het vrouwtje antwoordde dat niet alleen ik daar spijt van zal hebben. Voor haar is het zo ook een heel stuk aangenamer werken. Zo goed als niks hoeft ze hier de laatste tijd te doen. Enkel werken dan, bedoel ik. En koken. Maar dat vindt ze niet erg want meestal doet ze dat wel graag. Strijken moet ze ook nog doen. Met iets meer tegenzin, maar ze vertrouwt het baasje niet met een heet strijkijzer in zijn handen...Want als hij op dezelfde manier omspringt met zijn hemden als met onze wijnglazen tijdens de afwas, dan zullen ze snel alweer naar de winkel moeten...
Nu profiteren we dus allemaal ten volle van de laatste dagen van het baasje zijn vakantie. Zolang het nog kan. Want volgende week zal het ons gatje varen...

16:54 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

nog heel veel genot van jullie laatste vrije dagen. Toch zalig hé zo tussendoor eens lekker verwend worden

Gepost door: yitse | 09-10-07

Erkan tjonge ben jij verwend geweest en het vrouwtje ook een beetje. Ja, aan alle leuke momenten komt een einde.
Zo te horen is jouw baasje wel erg handig :-) gelukkig staat het glas van de vensters er nog in :-)))Dikke knuffel

Gepost door: viv | 09-10-07

Erkan, Als hondenoppasser doet het baasje zeker zijn best :-)
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 09-10-07

Profiteert ervan zolang het kan zou ik zeggen.
Groetjes !

Gepost door: Parelmoer | 10-10-07

Je bent inderdaad een verwend hondje eh! Je hebt ervan genoten en je beide baasjes zeer zeker ook! Maar niet getreurd eh, als je baasje weer aan het werk is! Gewoon aftellen naar de volgende keer dat ze wat verlof hebben! Dan word je weer verwend! Groetjes, Kristel.

Gepost door: Kristel | 10-10-07

De commentaren zijn gesloten.