10-10-07

New Found Love

Het vrouwtje d'r hartje werd gisterenavond helemaal warm. Toen ze ging slapen, kwam Fonzie heel aanhankelijk rond haar benen draaien. Jullie weten intussen al dat onze Fonz niet bepaald de meest aanhankelijke kat is, dus het vrouwtje wist niet wat ze zag. Toen ze in bed kroop, tokkelde ze nog even met haar vinders op de dekens en nog groter werden haar ogen toen Fonzie ook op bed sprong en zich gewillig achter zijn oortjes liet krabbelen. Het vrouwtje werd er helemaal week van. Na een poosje vond ze het wel welletjes geweest - ze wilde immers gaan slapen - en ze verstopte zich helemaal onder de warme dekens. Als ze niet al had neergelegen, dan zou ze steil achterover gevallen zijn toen ze merkte dat Fonzie met zijn fluwelen pootjes over haar dekens trippelde en zich vervolgens luidkeels spinnend op haar voeten nestelde. Hij spinde zo hard dat het vrouwtje er warempel bijna een voetmassage van kreeg. Ze kon het nauwelijks geloven en ze durfde zich ook bijna niet meer te bewegen uit angst om deze new found love met haar gewoel weer te verliezen. Uiteindelijk kreeg ze echter kramp in haar benen en legde zich voorzichtig in een andere houding. Fonzie rekte zich wel even uit, maar besloot toen toch om tegen het vrouwtje aan te blijven liggen. Het was echt een vertederend tafereel en met deze liefdevolle gedachte viel het vrouwtje in slaap, om te dromen van aanhankelijke katten die zich naar hartenlust laten knuffelen...

15:12 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Erkan Die Fonzie heeft gezien hoe jij wordt geknuffeld en na lang nadenken is hij het ook gaan proberen en...het viel in zijn smaak :-))))Ik hou ook zo van knuffelende poezen en honden natuurlijk :-))))

Gepost door: viv | 10-10-07

Ze was toch wel zeker dat het Fonzie was ??? Want dat is een enorme ommezwaai !!! Een leuke natuurlijk !!

Gepost door: Miss Poppy | 10-10-07

Niet jaloers worden Erkan! Katten knuffelen hun baasje alleen als ze iets willen bekomen. Mijn katten vragen alleen aandacht als hun etensbakje leeg is. Dan lopen ze spinnend dicht tegen mijn benen.
Groetjes van Daisy en een dikke knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 10-10-07

Of de Fonzie nu iets nodig had of niet... Je hebt ervan genoten eh! Kan het me voorstellen. Onze Tidou is nu ook niet echt een grote knuffelaar, maar als hij dan is langskomt om te aaien, is dat superplezant natuurlijk! En over dat niet meer durven bewegen... Hier is dat ook zo 's avonds als Tidou is uit eigen willetje in zijn mandje kruipt. Dan blijven wij stillekes in de zetel zitten, want anders bij de minste beweging is hij er weer uit... :-)
Groetjes,
Kristel.

Gepost door: Kristel | 11-10-07

Lief hé, hoe ze je kunnen vertederen. Nog een fijne dag.

Gepost door: Annick | 11-10-07

Oooeeeh! ... het lijkt wel Valentijn... "Kattenkop" van Maarten Jagermeester is misschien iets voor deze liefdevolle tijden...:-)

Gepost door: Lena | 11-10-07

Hangt er iets in de lucht ? Mijn poes is 12 jaar oud en het is pas sinds enkele weken dat ze regelmatig op mijn schoot kruipt 's avonds. Gisteren had ik zelfs zowaar en mijn hond, en mijn poes op de schoot ! Als dit blijft duren, zal ik het deze winter zeker niet koud hebben. Dus Erkan, misschien vind jij ook nog een plekje bij het vrouwtje, samen met Fonzie. Proberen man !

Gepost door: Nicky | 11-10-07

Wilden even reageren op jouw reactie op mijn blog. Je zegt dat je blij bent dat Erkan kort haar heeft, dat je zoveel werk niet hebt om hem af te drogen. Wel, ik moet eerlijk bekennen dat ik Tidou nooit afdroog na een wandeling door de plassen. Tegen dat we thuis zijn is hij al half opgedroogd en is hij toch nog heel nat, dan blijft hij maar buiten in de tuin. En het vuil valt er zo wel weer af hoor. Dus langharige honden, het valt allemaal nog wel mee! Groetjes, Kristel.

Gepost door: Kristel | 12-10-07

De commentaren zijn gesloten.