02-11-07

Hoe zou het intussen zijn met...?

Met mij? Tijd voor een kleine update over het leven van Erkan, de op dit moment zwaar misnoegde hond. Ik mag van de baasjes nog steeds geen grote wandelingen doen. Sinds vorig weekend houden ze me nauwlettend in de gaten, zo erg zelfs dat ik me er wat ongemakkelijk door begin te voelen. Ik ben net een studieobject. Het kleinste stapje dat ik zet, wordt met argusogen gadegeslagen. Straks leggen ze me nog onder de microscoop...
Nee, ik heb nog steeds wat last van mijn pootje en dus mag ik alleen wat rustig rondstappen om mijn plasjes en hoopjes te doen en voor de rest word ik verondersteld rustig in mijn mandje te blijven. Niks voor mij, dat hadden jullie al wel geraden, nietwaar? Maar het vrouwtje is net een gendarme, onwrikbaar als een rots.
Tot overmaat van ramp ben ik vandaag, op deze grijze Allerzielen, ten prooi gevallen aan een tweede epilepsieaanval. Ik neem iedere dag braaf mijn pilletjes, maar blijkbaar volstaat de dosis niet. Het vrouwtje besloot dus om maandag naar de dierenarts te bellen (onze dierenarts maakt altijd de brug) en hem te vragen wat we nu moeten doen. Tenzij mijn pootje na het weekend nog steeds niet naar behoren functioneert: dan gaan we de dierenarts persoonlijk een bezoekje brengen. Ik kan al nauwelijks wachten. Niet voor al die onderzoeken, want daar ben ik geen grote fan van, maar ik vind de dierenarts een lieve man en het hangt daar altijd zo heerlijk vol interessante geurtjes. Jammer genoeg mag ik van de baasjes niet meer vrij rondlopen in de onderzoekskamer. Ik denk dat het iets te maken heeft met die keer dat ik de weegschaal heb ondergeplast omdat ik mijn geurvlaggetje wilde aanbrengen...
Dat is zowat de update van mijn status momenteel. Trouwens: wie van jullie moet vandaag werken? Of om het anders te stellen: wie van jullie heeft het geluk een extra dagje verlof te hebben? Mijn beide baasjes zijn aan het werk vandaag. Geen brugdagje voor ons...

09:55 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Dag Erkan...ik denk dat uw baasjes U zo goed in de gaten houden omdat ze U graag zien...dus luister maar een beetje naar hun en dan komt alles wel terug goed...een dikke knuffel en een pootje....

Gepost door: Yolanda | 02-11-07

Erkan lieverd toch. Jij zit een beetje in de lappenmand he. Gelukkig heb je zulke goede baasjes, die echt voor je zorgen. Komt wel weer in orde, alleen geduld....ken ik ook niet goed :-)
Hier is het een half werkdagje....veel doen maar weinig bereiken.....dikke knuf

Gepost door: viv | 02-11-07

Ocharme Erkanneke toch... Wat heb ik een medelijden met jou! Eerst je pootje en nu ook nog eens een epilepsieaanval... Je bent een beetje op de sukkel, maar wees gerust, met de goede zorgen van je baasjes en de dierenarts, kom je er wel snel weer bovenop hoor! En hier is het voor mij ook geen brugdag hoor, vandaag en morgen nog gaan werken. Het baasje zelf is wel vrij vandaag, maar wel flink aan het werken hier, plafond steken in de living... Puff... Weeral veel kuiswerk achteraf! Groetjes, Kristel.

Gepost door: Kristel en Tidou | 02-11-07

Hallo Erkan, lieve hond ... Hopelijk ben je vlug beter. Dikke knuffel en een aai over je snoetje.

Gepost door: Chris | 02-11-07

Erkan, De baasjes doen dat voor bestwil. Volgende maandag zal de lieve dierenarts wel een oplossing vinden. Laat je intussen maar eens goed verwennen.
Groetjes van Daisy en een dikke knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 02-11-07

Aiaiai, wat erg !! Maar maandag zal de dierenarts wel een oplossing voor je probleempjes vinden, want dat zijn heel slimme mensen. Pfft, mijn vrouwtje is al sinds woensdag thuis, dus dat is een reuze-brug!!! en ik wordt daar toch zoooo moe van !

Gepost door: Miss Poppy | 03-11-07

Hey Erkan, gaat het een beetje? Wilde even iets zeggen over die vrouwtjes die vanalles op onze hoofdjes willen zetten. Inderdaad... Kerstmis... Nog zoiets... Ik hoorde mijn vrouwtje al iets zeggen van een rendierhoedje... Nu gaat ze nog ne Rudolf van mij maken ook! Ohnee... Dat het maar rap volgend jaar is, dan ben ik op mijn gemak tot pasen... Of neen.. Carnaval komt er ook nog aan! Help!

Gepost door: Tidou | 03-11-07

Erkan hoe gaat het met je ???? Hopelijk veel beter, dikke knufel

Gepost door: viv | 08-11-07

Dat was nu net wat wij dachten ! Hoe gaat het nu met je ???????

Gepost door: Chris & Miss Poppy | 08-11-07

Ondertussen zal het al wel weer beter met je gaan erkan, althans, dat hoop ik. En ik moest ook werken, zoals gewoonlijk.
Groetjes !

Gepost door: Parelmoer | 08-11-07

De commentaren zijn gesloten.