09-11-07

Wat een gedoe

Hallo lieve mensen! Het spijt me dat ik al zolang niets meer van me heb laten horen! Geen paniek, met mij gaat alles goed! Het vrouwtje heeft maandag naar de dierenarts gebeld om te vragen wat ze met mij en mijn epilepsieaanvallen aanmoest, en nu krijg ik een kwart pilletje meer per dag. 's Morgens een kwartje, 's avonds een halfje. Het vrouwtje moet ook een 'Epidagboek' bijhouden, zodat ze kan bepalen of mijn aanvallen met regelmatige tussenpozen optreden. Blijkbaar helpt het om het patroon te kennen... We zitten nu dus aan twee: de eerste op 3 oktober en de tweede op 2 november. Zou de volgende dan op 1 december komen? We zullen zien... Mijn pootje is intussen ook beter, maar jammer genoeg blijven de baasjes waakzaam en zorgen ze ervoor dat ik me niet overbelast.

Maar ik zou het vandaag even willen hebben over mijn vrouwtje. En over wat voor een zenuwpees dat is. Ja, echt, het vrouwtje is een ongelooflijk zenuwachtig schepsel. Altijd heeft ze wel iets om zenuwachtig van te worden. Ze wordt zenuwachtig als ze ergens speciaals naartoe moet. Als ze naar een feestje moet. Als ze op een mail wacht die maar niet wil komen. Als ze een deadline heeft. Als ze bezoek krijgt. Als ze naar iemand moet bellen die ze niet kent. Altijd zowat. In het begin van de week was ze zenuwachtig omdat ze bepaalde papieren verwachtte die maar niet kwamen. Woensdag was ze zenuwachtig omdat ze de afzender van die papieren moest bellen. Donderdag was ze zenuwachtig omdat ze naar de garage moest. En omdat ze naar de verzekeringsmaatschappij moest. Deze morgen was ze zenuwachtig omdat ze naar dienst DIV moest. Een uur later was ze zenuwachtig omdat ze naar de bank moest. En nu is ze zenuwachtig omdat ze vanavond weer naar de garage moet. Niet omdat ze daar een geheime aanbidder heeft zitten die ze per se iedere dag wil zien, maar omdat ze deze avond moet afscheid nemen van haar oude, vertrouwde, kleine wagentje, dat ze daar moederziel alleen in een donkere garage moet achterlaten. Het autootje waar ze zulke mooie tijden mee heeft beleefd. Waar ze mee heeft leren rijden (oké, dat was naar het schijnt niet zo'n mooie tijd), waar ze haar rijbewijs mee heeft gehaald, waar de baasjes talloze tripjes overal ter velde mee hebben gemaakt. Dat autootje moet ze nu dus achterlaten. En ze is ook nog zenuwachtig omdat ze er een ander exemplaar voor in ruil krijgen. Nou ja, krijgen is niet meteen het juiste woord. Het vrouwtje heeft me verteld dat we vanavond met de ene auto heenrijden, en met een nieuwe terugkomen. Ik weet niet goed wat ik daarvan moet denken. Ga ik wel even veel plaats hebben in dat nieuwe geval? Ga ik dat nieuwe exemplaar wel herkennen in een rij tussen allemaal andere auto's? Maar volgens het vrouwtje is dat geen probleem, omdat ik sowieso toch achter iedere auto die ik zie, post vat om in de koffer te springen. Een geitje, een kever, een Touareg of een Mercedes... voor mij is een auto een auto. Voor de baasjes, de bank en de verzekeringen blijkbaar niet...

12:30 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Erkan gelukkig gaat het met jou al wat beter. Dat vrouwtje toch. "t zal de tijd van de maande zijn of van het jaar :-)))
Ik ken dat gevoel, mijn autootje is ook zoals mijn kindje....maar ja er komt een tijd dat je moet afscheid nemen....en zolang jij maar goed bent ben ik blij :-)).dikke knuffel

Gepost door: viv | 09-11-07

Duimen Dus misschien kunnen we best duimen dat je vrouwtje niet zo zenuwachtig is dat ze al direkt ergens met de nieuwe auto tegen aan knalt ! Leuk om te horen dat je je beter voelt !

Gepost door: Chris & Miss Poppy | 09-11-07

Hallokes gelukkig gaat het al wat beter...prettig weekend en pootje

Gepost door: yolanda | 09-11-07

Erkan, Blij te horen dat het beter met je gaat. Het vrouwte is een beetje zenuwachtig omdat ze al haar taken zonder fouten wil volbrengen.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 09-11-07

Goede middag ... Maak er een fijn weekend van! Groetjes en een dikke knuffel.

Gepost door: Chris | 10-11-07

Fijn om terug iets te vernemen. Was al bang dat het met de gezond niet "je dat" was. En ik ben nochtans geen zwartkijker ! Laat je nog maar een beetje goed in de watjes leggen Erkan. Piep af en toe eens luid, dan zal er wel, bij ons zijn dat toch 9 kansen op de 10, een extra koekje of knuffel volgen. En goed onderstoppen onder een dekentje zal er ook wel nog vanaf kunnen. Nu nog efjes kalm aan doen. Daarna draag je er de vruchten van. Dikke poot van Sloeber uit Smeerebbe-Vloerzegem !

Gepost door: Leen | 10-11-07

Proficiat met de nieuwe wagen Wens je vrouwtje maar een dikke proficiat met haar nieuwe wagen. Hopelijk krijgt ze er evenveel plezier van als van haar vorige. Als jou medicatie op punt gesteld is zal je veel minder epilepsie aanvallen krijgen. Laat je maar goed verzorgen en neem op tijd en stond je pilletje, je hebt er alle baat bij.

Gepost door: Monique | 10-11-07

Veel geluk met de nieuwe auto, geniet er maar van !
Groetjes,

Gepost door: Parelmoer | 11-11-07

z z zz zenuwen ? ikikikik bbben zzzzenuwachtttttig a a als ik een r r r reactie moet a a a achter...laten op op op een bblog w w waar ik al een tt tijdje niet g geweest bb ben. Allé, 'k k k zal het d d dan mmmaar k k ort houden z z z zz zeker ?

Kent ge de geschiedenis van de stotteraar die werkeloos was ... en die het in zijn hoofd gehaald had om bijbels te gaan verkopen ?

Gepost door: Walter Covens | 13-11-07

Epilepsie Hou die epilepsieaanvallen maar goed in het oog.
Als je niet snel resultaat hebt ga je best eens langs bij de universiteit in Merelbeke. Daar is een professor die gespecialiseerd is in epilepsie.
Ik had destijds niet deze informatie. Het gevolg was dat ik een fijne hond (en heel dikke vriend) heb verloren.
Panikeer nu niet al te snel; epilepsie en epilepsie is twee!
Veel beterschap gewenst,

Gepost door: Geert | 15-11-07

De commentaren zijn gesloten.