14-11-07

 

Sinds vorige vrijdag hebben mijn baasjes dus een nieuwe auto. Naar 't schijnt een pracht van een auto. Naar het schijnt. Want ik heb 'm nog niet te zien gekregen. Kunnen jullie dat nu vatten? Ik, Erkan, heb onze nieuwe auto nog niet mogen bewonderen. Terwijl ik net zo nieuwsgierig ben. Als ik hoor hoe gek de baasjes erop zijn, dan wil ik dat natuurlijk met eigen ogen zien. Maar voorlopig is onze kar nog maar één keer uit de garage geweest. Zaterdag moesten de baasjes naar de supermarkt, maar omdat ze bang waren dat een of andere onverlaat met zijn winkelkarretje langs onze wagen zou schuren, of zijn portier tegen ons koetswerk zou bengen, namen ze de fiets. Dat ze dan maar de helft konden meenemen van wat ze nodig hadden en daarvan nog eens de helft vergaten, kon hun blijkbaar niet deren. En nu staat ons autootje daar stil te staan. Iedere dag, wanneer het baasje zijn fiets van stal haalt om te gaan werken, wordt hij wel bewonderd, maar voor zover ik weet, zijn auto's toch gemaakt om mee te rijden, of niet? Nu ja, de baasjes hebben gezegd dat we dit weekend gaan rondtoeren... ik ben eens benieuwd.
Met mij gaat het intussen beter en beter. Ik mag terug vrolijk ronddartelen tussen de bomen, in de afgevallen bladeren en de gigantische modderplassen. Ik mag terug spelen en huppelen, snuffelen en met takken sleuren. Hoera hoera, driewerf hoera! Mijn balletjes heb ik niet meer gezien, wat me natuurlijk wel bedroeft, maar mijn dagelijkse wandelingen zijn nog altijd beter dan niks, zeg ik altijd.
En zo gaat het leven weer zijn normale gangetje. De handdoek voor mijn pootjes ligt weer aan de voordeur te wachten tot wanneer ik thuiskom met bemodderde poten, de sjaal van het vrouwtje heeft zijn wederintrede gemaakt aan onze kapstok, voor het eerst sinds lang heeft het vrouwtje haar laarzen weer bovengehaald en ook haar muts heeft dit jaar al eens dienst mogen, of moeten, doen. Volgens de baasjes is de winter in aantocht.

08:11 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Wat leuk om te horen dat je je weer beter voelt. En ja, de winter is in aantocht, dat voelde ik vanmorgen toen ik een wandelingetje in onze tuin maakte.

Gepost door: Miss Poppy | 14-11-07

Erkan, Een dagelijkse wandeling is het belangrijkste voor een hond. Die nieuwe auto zal je vroeg of laat toch te zien krijgen. Nu het kouder wordt zie ik de baasjes niet lang meer naar de winkel fietsen :-)
Groetjes van Daisy en een dikke knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 14-11-07

Erkan dus zaterdag de grote dag. Ik hoop dat jij de nieuwe auto leuk vindt, anders moeten ze hem terug verkopen :-)))
Ben zo blij te lezen dat je weer terug de oude bent. Dikke knuf Viv

Gepost door: viv | 15-11-07

De commentaren zijn gesloten.