06-01-08

Het gaat niet goed met me...

Liefste lezers, geen grappig berichtje om te lachen deze keer. Het gaat niet goed met me. Gisterenavond moesten de baasjes me in allerijl naar de dierenarts van wacht brengen omdat ik in een status epilepticus was terechtgekomen. Dat betekent dat ik een epilepsieaanval had waar ik niet meer uitraakte. Bij de dierenarts werd ik platgespoten met valium en daarna bleven we nog anderhalf uur in de behandelruimte wachten om te kijken hoe ik reageerde. Ik kreeg een katheder in mijn poot gepropt, waar ik het niet mee eens was, ik begon tegen te spartelen en bloedde zowat de hele behandeltafel onder. Uiteindelijk voelde ik me rustiger worden en mochten de baasjes en ik weer naar huis. De dierenarts - die lieve vrouw - gaf ons haar gsmnummer mee en liet ons beloven haar onmiddellijk op te bellen wanneer er weer iets misging. Dat vonden de baasjes een hele geruststelling, te weten dat ze op eender welk uur van de dag of nacht een dierenarts konden bereiken. 's Nachts hielden ze de wacht bij mij, om onmiddellijk te kunnen reageren als het weer misliep, maar het was pas 's morgens dat de poppen weer aan het dansen gingen. Weer een aanval, weer de dierenarts opgebeld, die dit keer bij ons langskwam, weer valium en een inspuiting en de dierenarts schreef andere medicatie voor.
De baasjes besloten nooit meer naar onze oude dierenarts te gaan. Tot dusver waren ze altijd tevreden geweest over die man, maar het feit dat hij dit probleem duidelijk zo had onderschat en dat hij medicatie voorschreef die - volgens de nieuwe dierenarts en enkele medische artikels die ze deze nacht nog zo vriendelijk had doorgemaild - helemaal niet gepast was, bleek volgens de baasjes een brug te ver. Het was trouwens niet de eerste keer dat de oude dierenarts een probleem volledig verkeerd had ingeschat, en dus vroegen de baasjes de andere dierenarts of ze in de toekomst bij haar terecht konden.
Nu ben ik eindelijk gekalmeerd. Volgens de dierenarts is dat het gevolg van de inspuiting die ik heb gekregen. Ik zou de rest van de dag geen problemen meer mogen hebben en tegen de avond moeten ze de nieuwe medicatie in een hogere dosis geven. In geval van nood hebben de baasjes intussen ook geleerd hoe ze me valium moeten toedienen en de spuit en valiumampullen liggen binnen handbereik om snel te kunnen ingrijpen als het nodig zou zijn. Ik zal jullie verder op de hoogte houden van mijn toestand de komende dagen!

11:21 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Erkan, Een dikke knuffel
van Daisy en Donna

Gepost door: Daisy | 06-01-08

Erkanneke toch... Ik heb zo met jouw te doen! Ik hoop dat de nieuwe medicatie snel mag werken en dat je nooit of toch zo weinig mogelijk weer van die aanvallen krijgt hoor! Heb ook te doen met je baasjes... Ocharme... Die zullen op zo'n momenten ook wel doodsangsten doorstaan! Veel geluk Erkan en baasjes!

Gepost door: Kristel | 06-01-08

Sterkte Maatje ! En ook voor je vrouwtje en baasje natuurlijk !

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Tiger Lily | 06-01-08

Had dit nog niet gelezen.
Als je nu in goed handen bent moet het lukken.
de meeste klachten die je hebt zijn waarschijnlijk door verkeerde mediciatie. dat duurt even alvorens ze je terug op je plooi krijgen. met veel geduld moet dit lukken. Dikke knuffel

Gepost door: viv | 07-01-08

De commentaren zijn gesloten.