07-01-08

I'm alive and kicking!

Hallo lieve mensen! Ik ben terug. Levend en wel. Weer in normale staat. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de lieve wensen, de steun en de goede raad! Het vrouwtje heeft ze me allemaal overgemaakt en ik ben ontroerd door jullie medeleven! De baasjes dachten even dat ze me kwijt waren, maar ik zou hen en jullie toch niet zomaar in de steek laten! Zo snel zijn jullie niet van me af, hoor! En het is zoals ze zeggen: onkruid vergaat niet! Ik ben weer springlevend, draai het vrouwtje bij momenten weer gek met mijn gezeur en mijn rondgedrentel, doe weer argeloze voorbijgangers schrikken door te beginnen blaffen als ze nietsvermoedend voorbij ons raam wandelen, speel vrolijk ruige spelletjes met Fonzie en sleur rond met mijn knaagbotten tot het vrouwtje horendol wordt van het gebonk en gerommel als ik dat bot tegen de grond keil. Maar stiekem is ze toch opgelucht dat ik weer de boel op stelten zet. Dat ik weer naar de slaapkamer sluip om me heerlijk op bed te nestelen en dat ik met mijn kop op haar knie kom liggen als ik buiten wil (zelfs als ik nog maar net weer binnen ben). Dat zijn voor haar allemaal tekenen dat ik mezelf weer ben, met al mijn goede en slechte kantjes.
En het vrouwtje dat dacht dat ik niet meer voor genoeg inspiratie zorgde om mijn blogje vol te pennen... Ha! Daar heb ik dus maar snel verandering in gebracht, nietwaar?! Want geef toe: stof genoeg om over te schrijven nu! Maar het vrouwtje heeft gezegd dat ik zulke stunts maar beter niet meer herhaal. Dat ze verdorie bijna een hartaanval heeft gekregen en dat ze mijn blogje dan toch liever wat saaier ziet. Ik zal eraan denken voor de toekomst...

21:17 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Joepie onze Erkan is terug de goede ''oude'' jongen. Ja, zeg, ons zo niet meer laten schrikken he pfff. We waren daar niet goed van jonge. Gelukkig alles onder controle. Dikke knuf Viv

Gepost door: viv | 07-01-08

FIJN Fijn, héél fijn ! Heb nog aan jullie gedacht gisteren. Stiekem gisterenavond nog eens gekeken rond 20 h om te kijken of er geen nieuws was.
Hou jullie daar goed. En "soigneer" mekaar zoals ze bij ons zeggen.
Groetjes,
Leen

Gepost door: Leen | 08-01-08

Wat fijn Erkan dat je weer springlevend bent. Nog veel plezier samen met het vrouwtje!

Gepost door: Linda | 08-01-08

Gelukkig maar dat je weer de oude bent! Ben heel blij voor jou en je baasjes! Hou je goed jongne! Groetjes, Kristel en Tidou.

Gepost door: Krirstel | 08-01-08

OEF Gelukkig maar, ik durfde haast niet meer komen lezen, maakte ondertussen een beetje hetzelfde mee met een andere hond die sinds gisteren ook weer beter lijkt en me weer vrolijk begroet en achter me aanloopt zoals ik gewoon was.
Er zijn bange uren geweest, goed dat er dierenartsen zijn.
Groetjes !

Gepost door: Parelmoer | 13-01-08

De commentaren zijn gesloten.