01-05-08

Rambostaff

Na jullie al enkele weken lang om de oren te hebben geslagen met gezeur over verbouwingen, vond ik vanmorgen dat het wel even welletjes was geweest. "Waar het hart van vol is, loopt de mond... of in dit geval het toetsenbord van over". Dat gezegde is natuurlijk op ons van toepassing. Aangezien we als het ware gegijzeld worden in eigen huis, kunnen we hier met ons drietjes bijna aan niets anders meer denken.

Maar vandaag wil ik het dus even over iets anders hebben. Over iets waar we ook enorm naar uitkijken. Want de komende maanden hebben wij aan aandachtspunten geen gebrek. Eerst en vooral kijken we uit naar het einde van de werken en ons nieuwe huisje. Daarna naar het weekje verlof van mijn baasjes. Persoonlijk sta ik daar vanzelfsprekend iets minder positief tegenover, maar ik gun mijn baasjes hun welverdiende vakantie wel. En daarna - trrrrrromgeroffel - komt ons nieuwe hondje. Of het een reutje of een teefje wordt, is nog even afwachten, maar voor de baasjes is een hondje een hondje. En dus wil ik jullie vandaag voorstellen aan de mama en papa van onze nieuwe huisgenoot-to-be.

Mama is Just You And Me Van De Spoorlanden, of kortweg Jill, een prachtige, eerder kleine Staffordshire Bull Terrier met een kopje om voor te smelten:

JillJill2

 

 

 

 

 

Papa is Uncle Sam of Flowers, kortweg Sam, een stevige en mooi gebouwde Stafford:

fotoshoot april 2008 sam (6)fotoshoot april 2008 sam (11)

 

 

 

 

 

Zoals jullie duidelijk kunnen zien, zit in het buikje van Jill ons nieuwe hondje al op ons te wachten. Het zal de kennelnaam Of Rambostaff dragen, waartoe ook zijn beide ouders behoren. Wie daar wat meer over wil weten, wie wil kennismaken met de drie honden van die Kennel (Jill, Sam en Emerald) of wie zich wil vergapen aan enkele vertederende foto's en filmpjes van vorige nestjes, kan altijd eens op hun website gaan kijken. Dat zullen Chris en Susie, de baasjes van Of Rambostaff, zeker weten te appreciëren.

Zo, nu kunnen jullie je ook al een beetje een beeld vormen van ons nieuwe Staffietje. Mijn baasjes kunnen nauwelijks wachten tot het zover is, en ik ben eerlijk gezegd ook wel wat benieuwd naar dat nieuwe ding dat hier binnenkort mijn rust zal komen verstoren...

13:57 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Whauw Als de puppies net zo knap worden als de mama, krijg jij wel een beetje concurentie, Fonzie ! We hebben net met vrouwtje de fototje op de website bekeken en wij zijn onder de indruk !! Nu wordt het aftellen hé ! Wij kijken net zoals jullie mee uit naar het pupje !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 01-05-08

Wat zijn die kleine puppies schatjes !!! Oei Fonzie, dat wordt uitkijken en vechten voor een ereplaatske hoor. Maar lig er nog maar niet van wakker, het duurt nog even.
Fijn weekend !!!

Gepost door: anita | 01-05-08

ohhh jeetje , word spannend he voor jullie
ja fonzie begin maar al te wennen dat ge u spullekes zou moeten delen met een broertje of zusje
dikke knuf van thor

Gepost door: thor | 02-05-08

Fonzie, Het is een hond met een mooie aftekening. Veel succes met jullie nieuwe vriend! Hij of zij zal een echt goed hondenleven hebben.
Groetjes van Daisy en een dikke knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 02-05-08

Dat word aftellen, hopelijk worden jullie snel dikke vriendjes.
Groetjes Vicky

Gepost door: vicky | 02-05-08

Hé, een bloggende hond. Origineel!
hopelijk klikt het met die nieuwkomer binnenkort.

Gepost door: veerle | 02-05-08

Oh dat worden spannende dagen. Fonzie jij krijgt daar toch écht wel een superknap vriendje bij. Onze pootjes steken alvast héél hoog in de lucht omdat alles daar héél goed zou mogen verlopen

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 03-05-08

Goeiedag ! Mooie hondjes zijn dat. Sta je mannetje van in het begin hè Fonzie. Dan weten ze waar ze aan toe zijn. Toch wel spannend. Dat het maar vlug zo ver mag zijn. Groetjes en goeiedag (het is de dag van de goeiedag vandaar ...)
Leen, Poesie en Sloeber uit Smeerebbe

Gepost door: Leen | 05-05-08

Stafford Wij hebben zelf ook een 2 pupjes besteld uit deze nest. De puppys zien er allemaal heel mooi uit. nog een 8tal weken geduld. Hebben jullie gekozen voor een reu of een teefje?

Gepost door: Tommy | 22-05-08

@Tommy Dan zijn jullie die mensen die vlak voor ons op de ranglijst voor een reutje stonden :-)
Wij moesten dus bang afwachten of er wel genoeg reutjes zouden komen om er ook ééntje te krijgen! Gelukkig zijn er drie...

Gepost door: Fonzie | 22-05-08

Inderdaad wij hebben eerste en tweede keuze bij de reukes.
De reukes lijken allemaal op redelijk op sam heb ik de indruk.

Gepost door: Tommy | 23-05-08

De commentaren zijn gesloten.