20-05-08

Ooievaar

Gisteren is de ooievaar gekomen. De bloemkolen waren productief. Om maar te zeggen dat de pupjes van Jill geboren zijn, enkele dagen vroeger dan gepland. Waarschijnlijk konden ze niet langer wachten en vonden ze het hoog tijd om hun eigen leventje te beginnen. En in dat opzicht passen ze perfect bij mijn vrouwtje, want die is het begrip geduld ook volkomen vreemd. Ze kent het woord, het concept, maar hoe het nu eigenlijk voelt om geduldig te zijn, dat weet ze niet. Jullie kunnen je dus wel voorstellen wat voor een gat het vrouwtje in de lucht sprong toen de mensen van de Kennel Of Rambostaff haar gisterenavond laat een sms'je stuurden met het goede nieuws.
Jill is nu de trotse mama van drie reutjes en twee teefjes. Niet alleen is dat goed nieuws omdat het aftellen tot onze nieuwe huisgenoot nu écht begonnen is, maar ook omdat we nu zeker weten dat we een reutje krijgen. Onze Hector. Nog enkele weken geduld (alweer dat vieze woord) en dan kunnen we Hector mee naar huis nemen. Dan kunnen we beginnen aan de kennismaking. Ik ben benieuwd naar mijn nieuwe vriendje. Het vrouwtje zegt dat het hondje in het begin wat op mij zal lijken: donker, stevig en klein. Spannend...
De eerste foto's van de jonge kroost, met dank aan Jilleke en Kennel Of Rambostaff:

jill pups 19-05-08_ 004

07:47 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

cute Goed nieuws dus! Schattige pupjes :-)

Gepost door: Josie | 20-05-08

JOEPIE ! Suikerbonen in het verschiet. Alléé, een dikke proficiat. Zo lief en mooi.
Jammer dat dat tandjes heeft die in het begin héél scherp zijn.
Jullie zullen wel dikke vriendjes worden.
En nu aftellen !!!
Groetjes,
Leen, Sloeber en Poesie uit Smeerebbe
PS Liefst suikerbonen gevuld met chocolade. Geeft Sloeberken de voorkeur aan.

Gepost door: Leen | 20-05-08

Dat is leuk nieuws Zo schattig hé.

Gepost door: Chris | 20-05-08

Proficiat het aftellen wordt nu begonnen, en dat zie er zo schattig uit,dat is weer iets waar je kunt naar toe leven goed toch hé.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 20-05-08

Fijn dat de bevalling alvast goed gegaan is, nu eten, slapen en groeien en voor je het weet zijn ze groot ! Al duurt het wachten lang... Fonzie zet je maar schrap want binnenkort zal het een stuk minder rustig zijn bij jullie,want pups (je zou dat nu niet zeggen), maar die kunnen er wat van, lol.
Groetjes

Gepost door: Carine & Co | 20-05-08

Proficiat !!! En als Hector volgens je vrouwtje op jou gaat lijken, dan wordt het zeker en vast een héél knappe jongen !! En nu ... aftellen !!!!

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 20-05-08

De commentaren zijn gesloten.