21-05-08

Wie niet weg is, is gezien!

Het is genoeg geweest! Dat nieuwe mormel dat hier binnenkort mijn rust komt verstoren, heeft al genoeg aandacht gekregen! Het steelt niet alleen de aandacht van mijn baasjes, maar ook mijn blogruimte. Vandaag gaat het weer over mij. Punt uit.

We zitten nog steeds tussen het vuil en de rommel. De baasjes hebben me wel beloofd dat we binnen een paar dagen weer naar de woonkamer verhuizen, maar in de tussentijd zit ik hier nog wel mooi opgesloten tussen tonnen gerief. Sinds mijn ontsnapping een paar dagen geleden proberen de baasjes steeds, op ieder moment van de dag, te weten waar ik mij precies bevind. Ik word er zelfs wat ongemakkelijk van, van al die aandacht. Aangezien hier regelmatig de deur open en weer dicht gaat, moet het vrouwtje zowat om de vijf seconden op zoek naar mij, uit schrik dat ik er toch van tussen ben kunnen muizen. En ik maak het ze ook niet gemakkelijk. Een zwarte kat als ik beschikt over een extra camouflagetroef op donkere plekjes, en daar maak ik gretig gebruik van als ik even wil ontsnappen aan het argusoog van het vrouwtje. Ik heb me een holletje tussen de voorlopig daar opgeslagen rommel onder het bed gemaakt. Daar val ik met mijn donkere vacht niet op. Maar het vrouwtje heeft intussen ook in de smiezen dat ik daar regelmatig vertoef. Om er zeker van te zijn dat ik me nog veilig en wel in de kamer bevind, moet ze dus knielen tussen alle rommel voor en naast het bed, haar hoofd tussen het enige vrije gaatje murwen en met een zaklampje de donkere spelonk onder het bed inspecteren. Dat is de enige manier om mij te vinden: het licht van de zaklamp weerkaatst in mijn oogjes en zo weet het vrouwtje waar ik me verstopt heb. Ik begin te vermoeden dat ze het jammer vindt dat ik geen fluogele kat ben...

IMG_1544

11:35 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Hewel ik kan jou vrouwtje heel goed begrijpen Figaro is net als jij specialist in zich verstoppen en laatst hadden we hem niet gevonden met alle gevolgen vandien.... Nog een beetje geduld en alles is weer voor even....normaal bij jou thuis,

Groetjes Carine & Co

Gepost door: Carine & Co | 21-05-08

hahaha jij kent er ook wat van. Ik heb ook een plaatsje en mijn vrouwtje weet nog steeds niet waar hihihi. Ze weet dat ik binnen ben en kan me nergens vinden. Ik vertel het toch niet.

Dikke knuf Chap

Gepost door: viv | 21-05-08

Wij houden ook van rommel, kan je je lekker verstoppen en van een beetje rommel kan je heel makkelijk grote rommel maken ! Jij gaat dat nog missen, maatje, als die verbouwingswerken voorbij zijn !! Alhoewel ik zo een stil vermoeden heb dat je baasjes die werken helemaal niet gaan missen ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 21-05-08

Fonzie Dat is wel goed dat je zo kunt verstoppertje spelen en dat vrouwtje je dan moet zoeken,maar ik denk dat vrouwtje heel content zal zijn als die rommel weg is.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 21-05-08

Verdwijn truc! Ik denk dat het vrouwtje blij zal zijn als die werken voorbij zijn. Gedaan met de rommel en gedaan met de constante onrust om Fonzie nog eens kwijt te raken. Terug tijd om leukere dingen te doen, ook met Fonzie.... Nog even en hij heeft er een vriendje bij, dat zal leuk worden.... Onze Ike heeft er ook zo een handje van weg om zich te verbergen en onze Burmees die geeft zijn geheime plekjes ook niet prijs. Vroeger durfde hij zich al eens in de piano te verstoppen maar nu die weg is moest hij op zoek naar nieuwe onderduik plaatsjes....

Gepost door: Monique | 21-05-08

Fonzie, Als kat zou je haast claustrofobie krijgen in zo'n kleine ruimte. Hopelijk verbetert de situatie tegen de komst van de nieuwe pup.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 21-05-08

Fonzie bedankt maatje voor je reactie, mijn vrouwtje kan het gebruiken. Ze vindt het echt heeeeel spijtig en die reactie maken haar dagje toch een beetje goed.

knuf je maatje Chap

Gepost door: viv | 22-05-08

Fonzie, ik zo graag er eentje hebben gekregen, liefst een zusje. Maar ons oude dametje is jaloers op vrouwtjes en een broertje. Nou, 2 mannen in huis is genoeg, zegt het vrouwtje. Dan zou ik weer jaloers worden. 't Moeilijk he. Mijn vrouwtje zegde er nog bij, als het ook zo een losbol is als ik, zou ze samen met Staartje gek worden.Vond dat niet grappig:-(((
Dikke knuf, je maatje Chap.

Gepost door: viv | 23-05-08

Oooooh wij zien nu pas dat je huisgenootje er aan komt, super ! Alhoewel super ? Ons vrouwtje zucht hier constant en zit hier maar te zeggen "oh wat zijn ze lief, oh wat zijn ze knap" Hmmm 'k zal ze maar in de gate houden.
Groot gelijk dat jij je af en toe is verstopt. Wij dieren hebben nu eenmaal ook recht op privacy ! Alhoewel toen wij nog heel klein waren vond ons vrouwtje dat 't genoeg privacy was en kregen wij zo maar een belletje om, gedaan met verstoppertje spelen dus.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 24-05-08

Ik begrijp heel goed dat je vrouwtje bezorgd is dat je ontsnapt. Mijn vrouwtje is ook dikwijls op zoek naar ons Sasha, zeker als ik weer eens die buitenschuifdeur heb opengeduwd. Naar mij zoekt ze alleen uit schrik dat ik weer eens iets zit kapot te bijten.
Groetjes Fonzie en een zalige zondag...
Kyra den Beagle en Sasha de Poes.

Gepost door: anita | 25-05-08

Bedankt voor je bezoekje en een prettige Zondag

Gepost door: mireille | 25-05-08

Een fijne avond.

Gepost door: anita | 27-05-08

De commentaren zijn gesloten.