28-05-08

Eindelijk rust?

Dit weekend zijn we eindelijk terug naar onze living kunnen verhuizen. Ik was dolblij toen het vrouwtje zei dat ik niet langer opgesloten moest zitten in de slaapkamer. Ik verheugde me op mijn plekje voor het raam, op mijn verborgen hoekjes en gekende plaatsjes. Mijn vreugde was echter van korte duur. Onze living was onze living helemaal niet meer. Ik herkende ze nauwelijks. Al mijn plekjes waren verdwenen. Alles was anders. Het enige wat er stond, waren de zijmuren. De rest was allemaal nieuw. Ik heb toch een paar dagen nodig gehad om me er weer thuis te voelen. Uiteindelijk maakte ik me een nieuw lievelingsstekje en ik dacht dat ik nu eindelijk rust zou krijgen. Vergeet het maar!
Nu zijn de werkmannen in de badkamer bezig. De hele badkamer is één grote bouwwerf. Pas op, ik vind dat niet erg, want in hun zoektocht naar de riolering werd de hele vloer opengebroken met gigantische aardebergen tot gevolg. Heerlijk om in de spelen en te graven. Alleen heeft het vrouwtje dat niet zo graag. Ze is bang dat ik onder een drilboor terecht kom, dat ik mijn eigen hoopjes op de grote hoop draai ("niet leuk voor de aannemer", zei ze) en dat ik daarna met mijn modderpoten door de nieuwe living ga hollen. Maar als ze niet kijkt, dan ga ik toch stiekem wat ravotten in mijn eigen zandbak. Het leven van een kat kan toch heerlijk zijn...

09:57 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Toen wij jaren geleden onze living hebben verbouwd kon onze Kos (ook ne zwarte kater :) ) daar ook niet mee lachen, die ging overal tegenaan plassen :( niet doen hoor !!! Vrouwtje zal heeeeel erg boos worden...er zit niks anders op dan nieuwe plekjes te maken,

Groetjes Carine & Co

Gepost door: Carine & Co | 28-05-08

Misschien moeten wij vrouwtje overhalen om hier ook een bouwwerf van te maken, lijkt me heel leuk!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 28-05-08

Lijkt me leuk bij jullie, zomaar een zandhoop in 't midden van het huis !!! Mijn vrouwtje is al kwaad als ik nog maar met zandpootjes binnen kom, 'k moet dan altijd eerst door de garage.
'k Ga het aan ons Sasha verklappen wat een leuke binnentuin je hebt, wat zal ze jaloers zijn, hihihi !!!
Groetjes

Gepost door: Kyra den Beagle en Sasha de Poes | 28-05-08

Tof he zo een zandhoop, ben er ook gek op.
Ja, al dat veranderen vinden wij hier ook maar niks
dikke knuf Chaplin en Staartje

Gepost door: viv | 28-05-08

Ik kom je een zonnige dag toewensen.

Gepost door: Annick | 28-05-08

Ja het is mischien wel voor jou prettig met een zandbak in huis maar zeker niet voor het vrouwtje ,let toch maar op dat vrouwtje niet boos wordt.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 28-05-08

hey Fonzie Mijn vrouwke vindt da gij der heel schattig uitziet. Maar ze vraagt zich af hoe oud je bent? Ik gok op nog niet zo oud, althans niet op de linkerfoto.
En zo'n hoop zand lijkt mij ook wel leuk om mee te spelen.
Voor een eigen plekje kan je misschien aan je baasjes vragen voor een nieuwe krabpaal. Da hebben die van mij ook gedaan toen ze terugkwamen van vakantie en de katten een beetje boos waren omdat ze niet mee mochten. Nen hele dag hebben ze met da ding aant spelen geweest. En content.... amai En zo lief.
Het enige da flauw was, was da ik niet mocht mee doen. Gij bent een hondje, zeggen ze dan.
Tzal wel zijn zeker. Maar ja, ik heb hun ander kattespeelgoed ook al aangeslagen dus... gelijk hebben ze.
Pootje

Gepost door: Rafke, hondje van Ilse | 28-05-08

Jowdi-yow! Hihi. Wat een zalig kattenleven... Kun je eens geen fotooke van de verse living posten? Ben curieus... En is de riolering of wa waset ook weer, gevonden? Man man, daar is toch nogal wat meer naar boven geschopt eh... Hopelijk is het nu toch wel gepasseerd, dat vinden van "ongemakken"... Bleh!

Gepost door: Lena | 28-05-08

Ben er zeker van dat je vlug terug een eigen stekje krijgt

Gepost door: mireille | 28-05-08

Owww een hele zandberg in huis ? Hmmm ok hier moeten ze nu gewoon beginnen te verbouwen want dat willen wij ook wel héél graag.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 29-05-08

De commentaren zijn gesloten.