30-05-08

Horendol...

Het vrouwtje is stilaan horendol aan het worden. De eerste, en meest voor de hand liggende, reden is natuurlijk onze renovatie. Onze badkamer is nog steeds een heuse bouwwerf en inspectie van de riolering met een camera wees uit dat 1) de riolering vernieuwd moet worden en 2) de aansluiting van onze riolering op de straatriool verkeerd werd gedaan toen ze hier de straat opnieuw hebben aangelegd. Toen de gemeentewerkers de stoep opengooiden om aan het euvel te verhelpen, vonden ze bovendien ook nog een lek in de waterleiding, dat eerst moet worden gerepareerd. Tot maandag ligt over de hele lengte van onze voorgevel dus een bouwput waarin gemakkelijk een kudde schapen zou kunnen verdwalen. Gelukkig zijn die werken voor rekening van de gemeente en de waterwerken.

Tweede reden van haar horendolheid ben ik. Al twee dagen lang probeer ik haar middels miauwen, janken, blèren, langs haar benen en de rugleuning van haar bureaustoel omhoog klimmen, op haar toetsenbord gaan zitten en voor het computerscherm heen en weer drentelen te overhalen om met mij te spelen. Dat doet ze aanvankelijk ook wel, maar na een tijdje draait ze zich om en gaat weer verder aan het werk. Dan herhaal ik mijn hele aandachtstrekkenproces tot wanneer ze weer zuchtend opstaat om nog wat te spelen. Op een bepaald moment kreeg ik de indruk dat ze zich moest inhouden om me niet met speelgoed en al in die bouwput hier voor de deur te kieperen. Maar ze deed het gelukkig niet. Ze nam wat aluminiumfolie, rolde er een balletje van en gaf het aan mij. Nu vind ik speelgoed wel leuk, maar het is nog een stuk leuker als het vrouwtje meespeelt. Mijn spelletje gaat zo: het vrouwtje trekt mijn aandacht met het balletje, gooit het weg zodat het over onze nieuwe vloer hobbelt, ik hol erachter en ga dan zitten wachten tot het vrouwtje het weer van achter de kast of vanonder de zetel vist en opnieuw weggooit. Ze voelt zich dan wel een beetje idioot omdat het precies zij is die met het balletje speelt en ik gewoon wat rondren, maar hé: dat is nu eenmaal hoe ik het het liefste doe. En zo gaat dat een hele dag door. Ik heb dolle pret, mijn vrouwtje daarentegen trekt zich stilaan de haren uit het hoofd...

15:28 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Fonzie Ik kanhet geloven datvrouwke de haren uit het hoofd zou trekken,de hele badkamer ligt daar open en vrouwke zou maar met een balletje moeten spelen,het zou ook niet voor mij zijn.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 30-05-08

leuk he glinster ballekes
jammer genoeg zit er van mij nog vaak chocolade in jammie
vrouwtje is dan niet blij se als ik de chocolade steel hihihi
ach jong nog een paar weken en ge hebt een vriendje , komt wel goe en spaar je vrowutje een beetje he
dikke knuf van thor

Gepost door: thor | 30-05-08

hahahaha wat komt dat allemaal zo bekend voor ???
hier zit er nog eenjte die gek wordt. Ik ben buiten...want heb deze middag een hele file bij haar naar de knoppen gedaan. Stond met mijn 4 poten recht op het klavier..en wat maakte dat ding een lawaai...en scherm rolde als een gek toesters en bellen gingen aan en vloog met m'n klikken en klakken buiten...Joepie...
Fonzie, we zullen geduld met hen moeten hebben, maatje

Gepost door: viv | 30-05-08

Hallo Fonzie Ik kom even langs je (en vrouwke ook natuurlijk) een fijn weekend toe te wensen.
Veel moed verder met de verbouwingen.

Gepost door: Chris | 30-05-08

Heel hard bedankt voor je verjaardagswensen ! Ik had alvast een supertoffe dag vandaag.
Voila dat vinden wij er trouwens ook van je vrouwtje moet gewoon met jou spelen. Wij zitten hier ook serieus te zeuren hoor, alleen kunnen wij niet zo hoog springen en klimmen als jij.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 30-05-08

In feite moet je vrouwtje je dankbaar zijn, al die lichaamsbeweging die gezond voor haar is !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 31-05-08

De commentaren zijn gesloten.