05-06-08

Entertainment yesterday night

Mijn lusteloze bui is blijkbaar aanstekelijk. Het vrouwtje had er gisterenavond ook van. Het baasje moest gaan eten met het werk, dus zaten wij met ons tweetjes alleen thuis. Soms vindt het vrouwtje dat wel al eens aangenaam, omdat ze dan ongegeneerd naar chick flicks op Vijf-tv (of "Wijf-tv", zoals het baasje die zender noemt) kan kijken. Ze is dol op romantische, zeemzoeterige, soms al eens grappige, volledig van begin tot einde voorspelbare films met happy ending. Ideaal op een luie avond met een glaasje (flesje) wijn erbij, zonder dat het baasje vanop de achtergrond idiote - maar meestal terechte - commentaar geeft bij alweer de zoveelste scène onder romantisch maanlicht. Maar gisteren dus niet. Hoeveel ze houdt van chick flicks, zoveel gruwelt ze van "waargebeurde" drama's over vrouwen die afgetroefd worden door hun echtgenotes, kinderen die spoorloos verdwijnen en na tien jaar plots weer opduiken of geliefden die over de dood heen van elkaar blijven houden. Voor het vrouwtje moet het licht verteerbaar zijn en vooral goed aflopen. Sex & The City, the Movie is bijvoorbeeld zo'n film die ze graag zou willen zien, hoewel ze maar al te goed weet dat die waarschijnlijk zal tegenvallen en ze achteraf spijt heeft dat ze haar zuurverdiende centjes heeft uitgegeven in de cinema, terwijl ze net zo goed had kunnen wachten op de dvd.

Maar goed, gisterenavond dus. Verveling troef. Het vrouwtje voelde zich eenzaam en zielig. Dus wat deed dat gekke mens? Ze opende een flesje rode wijn, zette wat zeemzoeterige muziek op, en kweelde luidkeels mee terwijl ze zich zelfs aan een dansje waagde in onze nieuwe living. "Zie mij hier bezig, zielige trien", dacht ze met haar glas wijn in de hand, en ze sloot veiligheidshalve maar de gordijntjes. Of liever: de pasgekuiste lamelletjes (zie eerder deze week). Ze wilde nu ook weer niet dat de halve straat kon zien dat ze zielig in haar eentje een feestje bouwde. Terwijl ze zo lekker liep te zingen en te dansen, nam ze ook mijn speeltje in de hand. Twee vliegen in één klap dacht ze: het vrouwtje aan het dansen en mijn speeltje hupte vrolijk mee op de maat van de muziek. En zo brachten wij al dansend en zingend en spelend onze avond door. Het vrouwtje vond zichzelf wel een beetje pathetic, maar we hebben ons toch goed geamuseerd.

08:17 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Fonzie volgens mij heeft dat glaasje wijn wel gewerkt in de positieve zin voor jou. Als het vrouwtje de TV had aangezet was er niet gedanst. Volgens mij had jij de avond van je leven :-)))
Nu binnenkort verwachten wij wel een fotootje van jou en de nieuwe living en keuken he. Anders stuurt het vrouwtje het maar per mail, niet vergetente zeggen he.
Dikke knuffel je maatje Chaplin.

Gepost door: viv | 05-06-08

Hé wat een leuke bedoening daar bij jullie ! Wij hebben ons ook best geamuseerd. Ons nieuwe speeltje "doggy brain train" is geleverd en we hebben de hele avond geoefend. Tot ieders verbazing is Lily er sneller mee weg dan ik ;-( Waarschijnlijk wel omdat er snoepjes in verstopt zitten !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 05-06-08

Fonzie dat zal ook wel duur geweest zijn, emmertje per emmertje. w2aarom trekt het vrouwtje de hall niet bij de living ? Mijn vrouwtje gaat dit doen.
dikke knuf

Gepost door: viv | 05-06-08

Lijkt me een geslaagde avond!Ons vrouwke zie ook wel eens graag naar 'wijftv' . Vanavond duw ik haar een fles wijn in de handen, zet ik een muziekje op en dansen maar..
Saiko en goofry

Gepost door: lies | 05-06-08

Leuk ... zo een feestje samen met vrouwke.
Ik wens jullie een gezellige week verder.

Gepost door: Chris | 05-06-08

Fonzie, Zolang het vrouwtje goedgezind is moet je van de situatie profiteren en meegenieten. Als die pup zijn intrede doet zal het vrouwtje geen tijd meer hebben voor wilde feestjes.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 05-06-08

Ik wou dat er hier een tijdje verveling aankwam.... :/ Druk druk druk... maar tot onze grote vreugde... ons Katootje heeft geen aanvallen meer gehad ! :)

Liefs, groetjes en een heeeel fijn weekend gewenst !

Gepost door: Carine & Co | 06-06-08

Fonzie Wat laat komt ik je nog een mooie avond wensen,en hopelijk een wat droger weekend .
Groetjes

Gepost door: Jeske | 06-06-08

De commentaren zijn gesloten.