09-06-08

Daar is ie dan!

Gisterenavond lieten de baasjes me plots alleen. Vond ik heel bizar, want meestal zijn ze op zondagavond graag rustig thuis, om zich mentaal op de week voor te bereiden. Maar vreemd genoeg vertrokken ze gisteren in een enorm goede bui, dus hun bestemming moest wel iets zijn om naar uit te kijken.
Toen ze een paar uurtjes terug thuis kwamen, was hun glimlach mogelijk nog groter. Ik snapte er niets van. Ik was heel blij dat ze er weer waren, en sprong vrolijk met mijn speeltje heen en weer rond hun benen en zij speelden lekker wild mee. Ze zeiden: "Ach Fonzie, binnenkort ga jij de tijd van je leven beleven. Wat ga jij kunnen spelen, zeg". Blijkbaar waren ze weer naar Chris en Susie gereden, je weet wel: de baasjes van onze Hector. De pupjes zijn nu exact drie weken oud, en eindelijk was het moment gekomen om persoonlijk kennis te maken met Hector. De mensen uit Limburg, die de eerste reutjes mochten kiezen, hadden elk hun hondje al uitgezocht en mijn baasjes reden dus vol verwachting naar Belsele om te weten te komen welk hondje de komende jaren ons huisje en leven zal delen. Hier is ie dan: de eerste foto van Hector in de armen van het vrouwtje:

IMG_1596IMG_1597

 

 

 

 

Dit is Hector, die jullie binnenkort veel beter zullen leren kennen als verteller op deze blog. Want inderdaad, binnen een paar weken geef ik de blogfakkel door aan deze kleine rakker. Dan ga ik weer heerlijk genieten van zalig katten-nietsdoen en mag dat bolletje hond zich hier komen uitsloven om op regelmatige basis verhaaltjes neer te pennen.
Zelfs ik kijk uit naar de komst van onze nieuwe beste vriend. Als ik de baasjes mag geloven, zal dat beestje net als ik graag spelen en wat wil een wildebras als ik meer dan een al even wilde en ondeugende speelkameraad? Laat hem dus maar komen, die Hector! Ik zal 'm wel snel duidelijk maken wie hier de plak zwaait, maar ook wat de leukste spelletjes zijn die gegarandeerd de aandacht van de baasjes opleveren!

07:23 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Wat een knappe, die Hector Wat een schatje ! Hij lijkt wel "hallo" te zeggen met zijn pootje op die 1ste foto ! Nu wordt het aftellen voor jullie hé, allée voor ons ook een beetje hoor!. We hopen dat je zo nu en dan toch nog eens van je laat horen, Fonzie. Zo de wereld vanuit een kattenpersfectief gezien, is voor ons, hondjes, bijzonder interessant !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 09-06-08

Fonzie wat een hummeltje. Zo een schatje. Nog een maandje en hij komt naar jullie. ja, ja en jij blijft de baas met misschien een nog een extra speelkameraadje voor jou, een wit hihihi. Als de baasjes zijn gaan wandelen kan jij ook spelen...?????
dikke knuf Chaplin

Gepost door: viv | 09-06-08

Welkom Hector Wat een cutie!!! Een mens zou hem zo platknuffelen ;-)

Gepost door: Josie | 09-06-08

Wat een schatje ze zouden zo klein moeten blijven

Gepost door: vicky | 09-06-08

Hoe lief! Ik ben blij da je speelkameraadje er bijna is. Hoef je je niet meer te vervelen. Maar ik vind het wel jammer da je dan deze blog niet meer bijhoudt. Misschien kunnen jullie het samen doen??? Want de katten hier volgen je verhaal ook graag.
Groetje

Gepost door: Raf, hondje van Ilse | 09-06-08

Lief en knap.
Oppassen Fonzie, laat je niet doen

Gepost door: Kyra den Beagle en Sasha de Poes | 09-06-08

Wat een fijn mormeltje pardon, ik bedoel lief en mooi beestje. Zal wel een fijn speelkameraadje worden met SCHERPE tandjes in den beginne. Sloeberken hier bij ons ten huize heeft om zijn tandjes te trainen aan de stoelen zitten bijten. Misschien een tip. Ik ga je wel missen Fonzie.... Ondanks dat we het niet altijd eens zijn als we het hebben over volume en proporties.
Slaap ze voor straks,
Poesie,
Leen en Sloeberken
PS we willen er altijd eens op babysitten !!!!

Gepost door: Leen | 09-06-08

Wat een schattige beestje! Denk dat je baasje al vol ongeduld is om de nieuwe rakker in huis te halen! Nog eventjes geduld en jullie kunnen samen volop spelen en fratsen uithalen!

Gepost door: Kristel | 09-06-08

Wat een sweetie,veel plezier ermee DH8T9

Gepost door: mireille | 09-06-08

De commentaren zijn gesloten.