30-06-08

Alleen op de wereld...

Hallo lieve mensen, ik ben terug! Jullie waren hopelijk toch niet ongerust over mijn afwezigheid in blogland? Er was niets ernstigs aan de hand, hoor. Mijn baasjes waren gewoon een weekje op vakantie. Vorige week trokken ze de deur achter zich dicht en lieten mij moederziel alleen achter. Terwijl zij in Zuid-Frankrijk berg op en berg af liepen, had ik hier het hele huis voor mij alleen. Gelukkig kwamen de moeder en de zus van het vrouwtje iedere dag even langs om mijn eetbakje bij te vullen, me wat gezelschap te houden en een beetje met me te spelen. Momenten waar ik telkens weer naar uitkeek, want ik mag dan wel een kat zijn, echt graag alleen ben ik niet.
Gelukkig stonden de baasjes er na een weekje weer. Toen ik de voordeur hoorde en de stem van het vrouwtje, holde ik luidkeels miauwend naar de deur en blijkbaar waren mijn baasjes even blij om mij weer te zien, want ik werd de volgende vijftien minuten uitgebreid geknuffeld.

En nu zijn we dus weer verenigd. Gisteren gingen de baasjes meteen nog maar eens op bezoek bij Chris en Susie en natuurlijk Hector. Naar hun brede glimlach te oordelen toen ze weer thuiskwamen gaat het uitstekend met dat kleine beestje. Hij loopt al goed rond op zijn nog onzekere beentjes, eet al wat korreltjes en heeft de harten van de baasjes al helemaal gestolen. Als hij hier is - binnen 2 weken! - zal ik hem maar onmiddellijk duidelijk maken dat hij niet moet denken dat hij hier met alle aandacht moet gaan lopen, want zo gemakkelijk geef ik mijn status van heer en meester in ons huisje niet af! Stiekem hoop ik ook dat we goed met elkaar overweg zullen kunnen en dat ik er een nieuwe speelkameraad bij krijg, met wie ik kattekwaad kan uithalen en de boel op stelten zetten...

In alle euforie is het vrouwtje wel vergeten om foto's te nemen van Hector, hoewel ze haar camera in haar handtas had gepropt. Wie dus de laatste foto's van Hector en zijn broertjes en zusjes wil zien, kan altijd eens een kijkje gaan nemen op de site van kennel Of Rambostaff.

10:04 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Zonde dat je vrouwtje vergeten is foto's te nemen. De meeste recente foto's die we op de site konden vinden, zijn van toen de pupjes 5 weken oud zijn. Ik denk dat zij al een flink stuk gegroeid zullen zijn ondertussen... Soit, 't zijn schatjes !! En ja hoor, we maakten ons wel een beetje ongerust omdat het hier zo lang stil bleef ! Geniet nog maar wat je rust, want binnen 2 weekjes zal het gedaan zijn !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 30-06-08

Volgende keer de camera in de hand niet meer in de handtas stoppen wij zijn benieuwd

Gepost door: Vicky | 30-06-08

Fonzie Ik ben ook zo een verstrooid mens, mijn cameraatje zit altijd in mijn handtas en altijd vergeet ik het boven te halen.Wij hebben aan de zee geweest voor een week en de eerste dag heb ik 3 foto's genomen en de rest vergeten.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 30-06-08

Oef... Ik ben blij nog eens van je te horen, ik begon met al ongerust te maken! Gelukkig was het maar dat de baasjes met vakantie waren. Nog eventje, en je nieuwe speelkameraadje is er! ik ben ook al benieuwd wat het zal geven, met zo'n ondeugende kater in huis!

Gepost door: Kristel | 30-06-08

Allé dan heb je een hele week kattekwaad kunnen uitsteken zonder naar je voeten te krijgen. Wel lief van jou om de baasjes zo uitgebreid te begroeten. Ik weet van horen zeggen dat als mijn baasjes op vakantie gingen ze bij thuiskomst nikske goededag van onze Clint kregen. Die was boos da ze waren weggeweest. Maar een nieuwe krabpaal later was hij da helemaal vergeten. En natuurlijk moet je laten voelen wie de baas is in huis. Da heb ik niet gedaan en de Flor veegt gewoon met mij de vloer aan, de snotaap. Maar ik ben dan ook veeeeeel te lief. ;-}
pootje

Gepost door: Raf, hondje van Ilse | 30-06-08

Ik vergeet meestal mijn fototoestel ook,soms spijtig wat net op onverwachte momenten kan je leuke foto's maken

Gepost door: mireille | 30-06-08

Pffff alleen thuis blijven ? Wij weten nog niet wat ons te wachten staat maar volgende week vrijdag is 't ook om zeep dan vertrekt ons vrouwtje ook zonder ons op vakantie.
Tja vrouwtjes zijn een ras appart, doe haar in 't vervolg maar aan haar fototoestel denken want als hun hoofd soms niet vast zit ...

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 01-07-08

De commentaren zijn gesloten.