02-07-08

Lekker klussen

Het vrouwtje is vandaag niet zo heel blij met mijn aanwezigheid. Ik amuseer me nochtans kostelijk! Kijk, het zit zo: nu Hector binnen anderhalve week hier de hoop komt vergroten, wilde het vrouwtje van haar laatste dagen vakantie profiteren om de living en keuken in orde te maken. Zoals jullie weten zijn die onlangs gerenoveerd, dus het plafond moet nog geschilderd worden en de muren behangen. Niet echt klusjes die je doet met een jonge pup in huis. Dus begon ze gisteren vol goede moed het plafond te schilderen. Een groot stuk plastic afdekking op de vloer, de kasten en de sofa en schilderen maar.
Dat was echter buiten mijn levendige interesse, tomeloze speelsheid en verfrissende aanwezigheid gerekend. Ik vind die afdekking persoonlijk het einde. Ik neem een aanloopje, duik op - of onder - de plastic en vecht een robbertje uit met het deksel van de verfpot. Soms verstop ik mijn speeltjes expres onder het zeil om er daarna als een raastige achteraan te gaan. Dolle pret verzekerd! Maar het vrouwtje trekt zich de haren uit het hoofd. Het deksel van de verfpot heeft ze al veilig weer op de pot gezet. Ze is er blijkbaar als de dood voor dat ik op dat deksel spring (dat ligt met de verfkant naar boven) en daarna lekker in de woonkamer en op de zetel rondren met verfpoten. Spatjes op het zeil probeert ze altijd meteen op te vegen (om dezelfde verfpotenreden) en de randen van het zeil heeft ze proberen te zekeren door er iets zwaars op te zetten, zodat het zeil niet voortdurend op een propje ligt, want ze zegt dat het op die manier niet veel zal helpen tegen verfspatten op de vloer. Wie geeft er nu om verfspatten op de vloer als het hier zo'n speeltuin is?! Mijn vrouwtje dus...

08:51 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hector ziet er een schatteke uit. En wat dat zeil betreft. Dat deden onze poezen ook als er hier geschilderd werd. Die vonden dat zo plezant. Maar baasjes inderdaad niet zo. Jij mag blijkbaar nog in de kamer komen. Bij ons werden de poezen verwijderd en bijv. in de slaapkamer opgesloten tot de werken af waren. Maar da spelen met da zeil zie ik eigenlijk ook wel zitten. Klinkt in ieder geval leuk.
Fijne woensdag en flinke poot

Gepost door: Raf, hondje van Ilse | 02-07-08

Ik kan mij heel goed voorstellen dat het geen pretje is te schilderen met een poes in huis ,je moet ogen op je kont hebben ,en dan nog kun je te laat zijn.Hopelijk komt ge toch op tijd met uw werk tot Hector komt ,want dan zal je wel behoefte hebben om met hem bezig te zijn.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 02-07-08

Lijkt mij ook leuk om te doen, 'k zal tegen ons vrouwtje zeggen dat het dringend tijd wordt om onze woonkamer te schilderen!! 't wordt spannend hé ! Anderhalve week nog !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 02-07-08

Leuk !!! Fonzie makkertje, amuseer je maar kostelijk.
Lig je te tjingelen naast de computer, niet goed, en nu je leute hebt ook niet goed. Niks van aan trekken. Geef er maar een goei lap op.
De rest komt wel in orde, je zal het wel zien.
Wel opletten dat als het vrouwtje van de ladder stapt, dat je niet op de plaats gaan staan waar ze haar voeten moet neerzetten want dan zou er wel eens iets kunnen zwaaien maar voor de rest ...
Groetjes,
Poesie, Leen en Sloeber

Gepost door: Leen | 02-07-08

jeetje waarom willen ze hier niet schilderen
dat moet hilarisch zijn he en ongelooflijk leuk
ik heb vandaag een nieuwe tunnel gekregen , ben versleten van spelen met dat ding , moet je vragen aan je vrowutje dat ze er ook ene haald voor u
dikke knuf van thorreke

Gepost door: thor | 02-07-08

Amuseer je maar goed jij en onze Figaro zouden het heel goed samen kunnen vinden denk ik....lol !

Gepost door: Carine & Co | 02-07-08

Pfff erg dat die tweevoeters niet eens door hebben dat je hen wil helpen hé. Alé ik zou zo'n kros en speelmomenten ook wel zien zitten. Wil ik ook komen helpen ?

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 06-07-08

De commentaren zijn gesloten.