06-07-08

Nog één week!

Ja beste mensen, nog één week en het is zover. Nog zes keer slapen en de rust is hier definitief voorbij. Volgende week zaterdag gaan mijn baasjes Hector ophalen. Gisteren gingen ze al stevig winkelen bij Tom & Co. Natuurlijk hebben we hier nog een aantal spulletjes van wijlen Erkan, maar een aantal dingen hebben ze toen ook weggegooid. Hector krijgt de eetbakjes van Erkan. Zijn naam staat er nog op, maar omdat ze het niet over hun hart kunnen krijgen die te verwijderen, krijgt Hector zijn naamlabeltje naast dat van voorganger Erkan. Het puppiehalsbandje en de wandellijn van Erkan liggen hier ook nog te wachten op zijn opvolger. Maar Hector krijgt een gloednieuwe bench, een nieuw mandje en nieuw speelgoed. Het beestje zal zich alvast niet vervelen, ook al omdat ik het vrouwtje heb beloofd om me samen met hen over die kleine spruit te ontfermen.
Het enige wat het vrouwtje nu nog wil kopen, is een rieten mandje voor op de fiets, zodat Hector op termijn mee kan rijden als de baasjes eens een pintje willen gaan pakken in Antwerpen. De gelukzak, mij laten ze altijd moederziel alleen thuis. Later, als Hector groot is, gaan ze dan zo'n karretje kopen dat achter de fiets meerijdt, want als hij zo groot wordt als zijn vader, dan zal fietsen met Hector aan het stuur niet meer zo praktisch zijn...
Gisteren gingen ze nog een laatste bezoekje brengen aan Chris en Susie en Hector. Ze konden het niet laten. De pupjes waren net heftig aan het spelen en gingen bijna door hun dak van plezier toen mijn baasjes even kwamen meespelen. Op een gegeven moment had het vrouwtje Hector in haar armen en aan ieder been nog twee pupjes, die vol overgave probeerden haar veters mee te sleuren en haar schoenen te ontleden. De baasjes moesten lachen, maar waren stiekem ook blij dat ze maar één hondje hadden besteld en niet de hele bende. Wat een drukte, zeg! Chris en Susie mogen het hebben... 
Voor jullie mijn vrouwtje weer aan haar oren trekken over een gebrek aan foto's: hier is Hector, 7 weken oud.

IMG_1679

10:43 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Geniet nog van je weekje rust nu zal het snel zover zijn, en nieuwe spulletjes kopen hoort er natuurlijk bij, groetjes

Gepost door: Vicky | 06-07-08

Ooooooooooooo wat een schatje, mijn vrouwtje is erop verliefd

Gepost door: viv | 06-07-08

Wat een scheetje!!! Geniet nog maar even van de rust, maar daarna van je nieuwe vriendje

Gepost door: Yolanda | 06-07-08

Weet je, wij gaan hier stiekem mee aftellen tot zaterdag !!! Overtuig je vrouwtje en baasje al maar dat wij op z'n minst zaterdag een 1ste foto willen van "Hector's blijde intrede" in jullie huisje !!! Hé, Fonzie, je mag ons in tussentijd natuurlijk nog altijd effen jou avonturen komen vertellen hoor !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 06-07-08

Fonzie man, geniet nog maar van je laatste rustige week. Volgende week moet je op je hoede zijn voor kleine Hector, je zal hem wel wegwijs moeten maken en alles moeten uitleggen wat wel en niet mag van je vrouwtje, zodat hij zich heel vlug thuis zal voelen. Spannend hè, nog maar 1 week.

Gepost door: Kyra den Beagle en Sasha de Poes. | 06-07-08

Wat een schatje zeg!

Gepost door: Lena | 06-07-08

Wat een prachtige hondje,nog even geduld ,een weekje is zo voorbij

Gepost door: mireille | 06-07-08

Voila juist te goei se ! Ons vrouwtje is hier volle bak aan 't zuchten dat je nieuwe vriendje net komt als zij op vakantie zijn en ze zo nieuwschierig is naar hoe alles verloopt.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 07-07-08

wat een schatje
we zullen u ook niet horen zeker zaterdag , ge zult u pootjes vol hebben met je kleine broertje
ben benieuwd se naar jullie verhaaltjes
dikke knuf van thor

Gepost door: thor | 07-07-08

Die ziet er in elk geval niet gevaarlijk uit!

Gepost door: Martine | 07-07-08

Hopelijk worden jullie vriendjes want hier hebben we tegenwoordig een probleem, onze hond is beste maatjes met de kater, met één poes en met het kleine kitten maar vecht voortdurend met onze zwarte kat... en het ligt niet aan hem maar aan haar...
Groetjes,

Gepost door: Parelmoer | 08-07-08

Wat is ie mooi en keischattig, hopelijk worden jullie hele dikke vrienden. Heel fijn weekend !

Gepost door: Carine & Co | 11-07-08

Waar blijft den Hector zijn eerste post? Sééég! Den Hector zal toch wel moe genoeg zijn van alle opgedane indrukken dat hij slaapt nu, zodat zijn baasjes zijn eerste verhaaltje kunnen bloggen?!:-) Waar blijft het?

Gepost door: Lena | 12-07-08

hallo,
hier met de eigenaars van hannes het broertje van hector.
hoe gaat het met hector ?
is hij ook al ne grote struis manneke geworden
het zou fijn zijn moest jullie eens contact met ons opnemen
vriendelijke groeten en een dikke poot van hannes voor hector .

Gepost door: christelle markiewicz | 20-02-09

De commentaren zijn gesloten.