22-07-08

Altijd maar bijleren

Ik heb het voorbije lange weekend weer heel wat nieuwe dingen gedaan met de baasjes. Ik sta er echt versteld van hoe ze ze telkens weer verzinnen. Zaterdag hebben we met de auto gereden. Een kort ritje, maar wat mij betreft lang genoeg. Ik ben precies niet zo'n fan van auto's. Maar de baasjes zeggen dat we nog wel een paar ritjes zullen doen en dat ik het op de duur wel fijn zal beginnen te vinden. Blijkbaar reed Erkan héél graag mee met de auto. Ik kan het me niet voorstellen, maar we zullen zien. We reden naar de polder, waar ik vrij mocht rondlopen door het lange gras. Ik was zo bang dat de baasjes me zouden achterlaten, dat ik hen uit voorzorg maar op de voet volgde. Ik mocht er niet aan denken dat ik daar plots moederziel alleen zou achterblijven... Mijn vrouwtje heeft daar wel heel hard gevloekt, want in de polder zit het vol met vieze muggen en ze werd gestoken in haar hals, op haar wang en het ergste van al: op haar ooglid. Een uur later zag ze er met haar dik oog uit alsof het baasje haar had afgetroefd, wat natuurlijk niet het geval was!
Zondag namen de baasjes me dan mee naar de tramhalte, waar we tot mijn grote schrik niet alleen toekeken, maar ook nog eens op een tram stapten! Gelukkig bleven ze de hele tijd dicht bij me en gingen we op een rustig plaatsje zitten en uiteindelijk vond ik het op die tram nog best leuk. We reden naar het stadscentrum, waar we wat hebben rondgelopen tussen de mensen, om dan weer met de tram terug naar huis te rijden.
En dan gisteren wandelden we naar de ouders van het vrouwtje. Die wonen hier een paar straten verder en wilden mij ook graag eens zien, en tegelijk zagen de baasjes een goede gelegenheid om me Yitze wat beter te leren kennen. Jammer genoeg moet ze niet veel van mij weten. Het vrouwtje zegt dat Yitze al te oud is voor een jong geweld als ik.
Jullie kunnen je wel voorstellen dat ik na al die uitjes heerlijk heb geslapen in mijn mandje! Ik kan trouwens al redelijk goed zitten op commando en ook naar mijn mandje gaan als de baasjes het zeggen. De baasjes zeggen dat ze heel trots op me zijn en wat kan een hondje nog meer wensen?

08:46 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Hector wat een belevenissen. Zoveel niuewe dingen. 't ja dat autrijden komt nog wel. Binnenkort sta jij als eerste aan de deur :-)))) Ze hadden het wel op je vrouwtje gemund, die muggen.
Jij was natuurlijk bekaf. En zo te lezen zijn de baasjes heel trost op je. Flink hoor !!!
Knuf Chap

Gepost door: Viv & Chaplin & Staartje | 22-07-08

Ons vrouwtje zit hier heel hard "wauwwwwwww" te zeggen als ze je foto's ziet. Tja die dingen leren moet je ff vol houden hoor, nadien volgen er zo veel reuzetoffe dingen die je écht niet mag missen.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 22-07-08

Jij hebt ook een gevuld weekeinde achter de rug en dat auto rijden zul je wel plezierig gaan vinden zo kom je op leuke plaatsjes om te verkennen, pootje Sammy

Gepost door: vicky | 22-07-08

gij doet dat goed he daar in je nieuwe huisje
knap van je se
doe je de groetjes aan fonzie van mij
dikke knuf van thorreke

Gepost door: thor | 22-07-08

Héla ! héla ! niet onder onze duiven schieten hé ! wij willen wel aan vrouwtje 't idee geven dat leren luisteren niet 1, 2, 3 lukt ... maar omdat jij een buitengewoon schatje bent, vergeven we je het van ganser harte !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 22-07-08

Jawatte jij hebt het erg druk gehad,zoveel nieuwe dingen
Leuk he,er valt zoveel te beleven,je gaat je oogjes nog goed kunnen gebruiken
Ik hoop dat je vrouwtje een goede jeukwerende créme in huis had,want muggebeten zijn inderdaad heel vervelend

Gepost door: mireille | 22-07-08

Amai Hector Gij hebt een leuk weekend gehad precies. En alweer zoveel bijgeleerd. Wij rijden alletwee heel graag mee met de auto. Worden we slaperig van. Ge gaat ne hele flinke hond worden, dat hebben wij hier al wel door.
Groetjes en knuf (ook aan de Fonzie)

Gepost door: Raf, hondje van Ilse | 23-07-08

Fonzie & Hector Je heeft wel veel geluk hé dat je baasjes zo om jou bekommert zijn en dat ze willen dat je van alles meemaakt,of dat je nergens bang hoeft van te zijn.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 23-07-08

De commentaren zijn gesloten.