25-07-08

In het park

Iedere morgen neemt het vrouwtje me ergens mee naartoe op de fiets. Soms rijden we naar het dorpscentrum om naar de trams te kijken, soms langs de spoorlijn, en vandaag gingen we naar het park. Daar lopen eendjes, en joggers, en andere fietsers en af en toe ook een ander hondje. Het vrouwtje zegt dat ik al goed meeloop. Ze heeft zo'n lange looplijn waar ze me aan vastmaakt. Als ik niet meer verder wil, of ik wil mijn eigen willetje doordrijven en een andere richting uit gaan, dan laat het vrouwtje de lijn los hangen, zodat zij in haar richting verder kan wandelen en na een paar meter volg ik ook altijd in looppas, want ik ben bang om alleen achter te blijven en de weg naar huis niet meer terug te vinden.
Het vrouwtje zegt ook dat ik een serieus karaktertje heb. Ik noem het liever anders: ik zeg liever dat ik weet wat ik wil en er dan ook voor ga.

IMG_1728IMG_1724IMG_1725IMG_1727

Gisteren waren we trouwens op bezoek bij de ouders van het vrouwtje. Ze moesten een dvd terugbrengen en aangezien het mooi weer was, mocht ik nog even in de tuin spelen. En gespeeld heb ik! Met Yitze, de grote zwarte hond des huizes tegen wie ik al luidkeels durf uitpakken. Met de struiken en planten daar in de tuin. Ik heb zelfs ontdekt dat er een gat zit in de haag tussen hun tuin en die van de buren, dus besloot ik om ook maar even de omgeving te gaan verkennen. Blijkbaar vonden de baasjes dat niet zo prettig, maar dat zal mij worst wezen. Jammer genoeg zit er in die haag ook een poortje, zodat mijn uitstapje niet al te lang duurde. Ik heb daar zo als een gek rondgehost, dat de baasjes me uiteindelijk "voor mijn eigen goed" hebben opgepakt en naar huis zijn teruggekeerd, waar ze me in de bench zetten zodat ik kon uitrusten. "Straks val je steendood", zeiden ze. Wat weten zij daar nu van? Ik was me net zo goed aan het amuseren... Maar ja, zij zijn de baas en wat kan ik daar als klein mormeltje tegenin brengen? Niets...

08:44 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Pfff erg dat ze denken dat ze alles altijd veel beter weten hé, wij blijven ook zo graag rond krossen maar af en toe is 't hier ook "time out" met dit weer zegt ons vrouwtje

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 25-07-08

Hey! Dat park ken ik ook! Ik ben er ook al eens gaan wandelen! En jij bent echt een schattig hondje eh! Echt leuk in je mandje, jammer dat je dat snel zal ontgroeit zijn eh! Groetjes!

Gepost door: Kristel | 25-07-08

Hector volgens mij ben jij fink gegroeid. Wat een karakter hahaha. daar hou ik van. Mijn vrouwtje vind jou een keileuk hondje. Een dikke knuffel van Chaplin en ook eentje voor onze Fonzie

Gepost door: Viv & Chaplin & Staartje | 25-07-08

Wat ben jij al groot geworden,leuk toch zo een dagelijks fietstocht
Toch wat opletten met teveel en te gekke bewegingen,je beendertjes en gewrichten zijn nog niet zo sterk

Gepost door: mireille | 25-07-08

Fonzie & Hector Een mormeltje bent je helemaal niet hoor ,ik vindt je eerder een lief schatje,en het is altijd best om naar je baasjes te luisteren ze doen dat toch voor je eigen bestwil.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 25-07-08

hector hallo hector
wat ben je weer al veranderd
je bent echt een schatje
maar bij het wandelen en rondcrossen moet het toch nog wat kalmpjes aan
je boten en je beenderstel is nog volledig in de groei dat mag je nog niet forceren
alles stilletjes op bouwen en ook zeker met zo een warm weertje je bent nog een pupje je kan nog een heel leven ravotten
doe het nu maar stilletjes aan het is voor je eigen best wil
een dikke knuffel van ons allemaal
chris , susie en de staffies

Gepost door: chris en susie | 25-07-08

jij hebt het ook getroffen met zo een baasjes die veel uitstapjes met je doen en je alles leren.

Gepost door: vicky | 26-07-08

Kom later wel bijlezen hoor !!!
Eindelijk is mijn pc'tje terug in orde en kan ik rustig blogrondjes doen. Even vlug met een 'copy/paste' commentaartjes zetten, zo kan ik heel mijn rondje af krijgen hè!
Nog een hele fijne avond.
Groetjes en tot..... gauw

Gepost door: anita | 28-07-08

Klein mormeltje??? Je kan daar wel iets inbrengen hoor jongen. Dat zal je allemaal nog wel ontdekken. Als je echt zo goed weet wat je wil, vind je wel een manier om het te krijgen. Wees gerust.
En dan zitten de baasjes met de handen in hun haar. hihihihi Dat is pas leuk.
Groetjes en een warme knuffel

Gepost door: Ilse, vrouwtje van Raf | 28-07-08

De commentaren zijn gesloten.