01-08-08

Herademen

Het is hier stilletjes geweest, ik weet het. Maar het is de voorbije dagen bij mij en de baasjes thuis ook stilletjes geweest. Het was gewoonweg veel te warm om actief te zijn. Het vrouwtje ging nog wel steeds iedere morgen een stukje met mij fietsen en daarna wandelen, maar overdag mocht ik - behalve voor mijn plasjes en hoopjes - niet buiten. "Veel te warm voor kleine hondjes", zeiden ze. Ze hebben me ook regelmatig een tijdje in mijn bench gezet. Die staat namelijk op de enige plek in huis waar het in zo'n hitte relatief fris blijft. Daar mocht ik dan op tijd en stond gaan afkoelen - letterlijk en figuurlijk.
Gisterenavond ben ik voor de allereerste keer mee gegaan naar de dierenarts. Een lieve mevrouw die me knuffeltjes gaf, maar jammer genoeg vlak daarna ook spuitjes. De hele reutemeteut kreeg ik toegediend. Ik moet zeggen dat me dat toch iets minder goed bevallen is... Maar de baasjes zeggen dat ik er nu weer voor een jaartje tegen kan. Toen we terug thuis kwamen, zetten de baasjes de terug in de bench om te bekomen van de rit in die hete auto, en toen ze me daarna terug kwamen ophalen, jankte en kloeg ik steen en been. De baasjes schrokken zich een aap en belden prompt de dierenarts terug op, maar die wist hen gerust te stellen. Blijkbaar is het normaal dat kleine hondjes zoals ik zich na zo'n hele resem spuitjes een beetje slecht voelen.
Gelukkig ben ik vandaag weer helemaal beter. We zijn vanmorgen al gezellig gaan wandelen en met mijn balletje gaan spelen, daarna heb ik het vrouwtje geholpen met het ophangen van de was in de tuin en zo dadelijk ga ik me nog wat amuseren met Fonzie. Het feit dat het qua temperatuur al een stuk aangenamer is vandaag, wakkert de pret en levenslust hier nog wat extra aan. Prettig weekend iedereen!

10:54 Gepost door Hector en Fonzie in Algemeen | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |